Crne fotografije na Fejsbuk profilu Martinine majke: U danu ostala bez ćerke i dva unuka

05.03.2024

17:05

0

Slike impliciraju da je nesrećna žena u žalosti zbog smrti svoje ćerke i unuka

Crne fotografije na Fejsbuk profilu Martinine majke: U danu ostala bez ćerke i dva unuka
Profil Martinine majke - Copyright Printscreen/Facebook

Majka Martine P. S. (23), koja je skočila sa suprugom Lavom P. S. (25) sa solitera u Novom Sadu, prvi put se oglasila na društvenim mrežama nakon tragedije koja je potresla čitavu Srbiju. Nedugo nakon vesti o njihovom tragičnom samoubistvu, javnost je ostala šokirana smrću njihova dva dečaka od jedne i tri godine.

Na Fejsbuk profilu Martinine majke osvanule su crne fotgrafije koje impliciraju da je nesrećna žena u žalosti zbog smrti svoje ćerke i unuka.

Podsećamo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su u petak samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri godine, za koje se sumnja da su ubijeni.

U kući strave u Novom Sadu u kojoj su nađena mrtva deca otkriveni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je "ankh", egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.

Policija je u kući na zidovima gde su Martina i Lav živeli sa decom našla crteže koji u egipatskoj mitologiji simbolizuju zagrobni život. Sumnja se da su supružnici bili pripadnici sekte, piše Telegraf.

Tela mališana, prekrivena čaršavom, zatečena su u dnevnom boravku.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz izvora dobro upoznatog sa istragom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike