Čudni simboli na zidovima stana mladog para koji je skočio u smrt sa zgrade: Da li su bili u sekti?

02.03.2024

21:24

0

U stanu u kojem su živeli pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte

Čudni simboli na zidovima stana mladog para koji je skočio u smrt sa zgrade: Da li su bili u sekti?
Kuća strave u Petrovaradinu - Copyright Foto: Printscreen 192.rs

Najnoviji, jezivi detalji iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove dece u Novom Sadu lede krv u žilama. Kako se nezvanično saznaje, u stanu u kojem su živeli pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su celu Srbiju svojom smrću, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu. Dan nakon strašne tragedije, pronađena su i beživotna tela njihove dece (1) i (3). Kako se sumnja, smrt dece nastupila je nasilno.

Trenutno se ispred kuće L. P. S. i M. P. S. nalaze forenzičari, inspektori, kao i policija. U celoj ulici je mrkli mrak i vlada jeziva tišina.

Komšije mladog bračnog para koji je juče skočio sa solitera u Novom Sadu, a čija su deca pronađena mrtva u stanu u kojem su živeli u Petrovaradinu, šokirani su zbog samoubistva dvoje mladih i zločina koji su, kako se sumnja, počinili nad svojom decom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako su istakli ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

"Ovde su došli kao podstanari kad nam je umro komšija pre dve, tri godine. Oni su živeli sa još ljudi u dvorištu, pošto je to stambena kuća, ali su se slabo kretali, bili smo samo na ćao ćao", priča prestrašena komšinica, a prenosi Telegraf.

Podsetimo, tela mladića i devojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu.

Dvoje stanara sa kojima smo popričali od kojih jedna žena živi na poslednjim spratovima, rekli su nam da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike