Kuća strave u Petrovaradinu: Ovde su supružnici ubili decu, pa kasnije skočili sa vrha solitera u Novom Sadu (VIDEO/FOTO)

02.03.2024

19:40

0

Autor: Mi. S.

Policija je zatekla tela dece od jedne i tri godine u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu

Kuća strave u Petrovaradinu: Ovde su supružnici ubili decu, pa kasnije skočili sa vrha solitera u Novom Sadu (VIDEO/FOTO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bračni par, koji je sinoć skočio sa solitera u Novom Sadu, pre samoubistva je ubio i dvoje svoje dece, dečaka i devojčicu čija su beživotna tela upravo pronađena u Petrovaradinu. U pitanju su deca starosti jedne i tri godine. Motivi ove stravične porodične tragedije nisu poznati.

Poznato je da su tela dece (1) i (3) pronađena ispred kuće. Sada nema nikoga od članova porodice. Poznato je da je par bio u braku i da žrtve nisu bile prijavljene na adresi gde je bila zgrada sa koje su skočili, kao i da su komšije čule buku kao da neko pokušava da provali vrata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžič (23), koji su se sinoć ubili skokom sa solitera u ulici Bulevar cara Lazara 7 u Novom Sadu, prethodno su ubili dvoje dece, starih godinu i tri godine, u njihovoj kući u Petrovaradinu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

⁠Sumnja se da su ubili mališane u svom iznajmljenom stanu, pa otišli na potpuno drugu adresu da presude i sebi. Identifikacija muškarca i žene bila je otežana, jer oni kod sebe nisu imali dokumenta.

⁠Oni su danas identifikovani i kada je policija otišla na adresu njihovog stanovanja zatekli su tela dvoje dece. Šta de tacno dogodilo tek treba da utvrdi istraga.

Komšije iz solitera ispričale su da su kamere snimile muškarca i ženu kako ulaze u zgradu držeci se za ruke, a uskoro su pronađena njihova tela ispred zgrade, u dvorišnom delu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike