Novi detalji dvostrukog samoubistva u Novom Sadu: Otkriveno šta su samoubice uradile pre skoka sa 17. sprata

02.03.2024

12:00

0

Autor: 24sedam

Momak i devojka obili vrata da bi izašlina krov

Novi detalji dvostrukog samoubistva u Novom Sadu: Otkriveno šta su samoubice uradile pre skoka sa 17. sprata
Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Devojka i momak, koji su sinoć skočili sa 17. sprata solitera kod kružnog toka na Bulevaru Cara Lazara u Novom Sadu, obili su vrata da bi izašli na krov.

Istraga, posle saslušanja stanara, veruje da su vrata obijena i da su upravo samoubice obile bravu i otišle na krov odakle su skočile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Policija pokušava da utvrdi i identitet devojke i momka. Oni nisu živeli u soliteru broj 7 u Cara Lazara, na Limanu 2, sa kog su skočili, i niko od stanara ih ne poznaje.

SOS telefon za pomoć

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

Doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, sinoć je izjavio da su njihove dve ekipe izašle su na lice mesta u 22 sata. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt dve mlađe osobe, muškarca i žene.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike