Saški Jovanović izgoreo automobil! Novi detalji tragičnog nestanka mlade majke iz okoline Leskovca

29.02.2024

13:30

0

Autor: 24sedam

Porodično vozilo izgorelo pre mesec dana

Saški Jovanović izgoreo automobil! Novi detalji tragičnog nestanka mlade majke iz okoline Leskovca
Copyright Profimedia/Facebook

Porodici Saške Jovanović (30) iz sela Čekmin kod Leskovca, čiji se nestanak okončao tragično jutrošnjim pronalaskom njenog tela nedaleko od kuće, pre mesec dana izgoreo je automobil.

Šta se tačno dogodilo sa porodičnim automobilom još nije poznato. Istraga ne isključuje mogućnost da su tragični nestanak i paljenje automobila - povezani. 

Mlada majka dvoje dece je poslednji put je živa viđena 26. februara kada je u pet sati ujutru krenula na posao, ali nije ušla u autobus kojim se prevoze radnici i nije se pojavila na poslu u leskovačkoj "Juri".  Njen nestanak policiji je prijavio suprug. Narednih dana za njom je tragala policija, a i više od 50 meštana se organizovalo ne bi li joj ušli u trag.

Tokom potrage policija je saslušala Saškinu rodbinu i njenog supruga Žarka. Kako se priča, policija je saslušala i još jednog muškarc, čije je ime nađeno u njenom mobilnom telefonu.

Nažalost, telo majke dvoje dece pronađeno je jutros u šumarku iznad potoka, na samo 200 metara od porodične kuće. Obducenti će tek utvrditi uzrok smrti.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike