Hteli da ubiju dvojicu maloletnika: Jurili ih ulicama, ubadali nožem, tukli štanglom

21.02.2024

16:19

0

Autor: 24sedam

Istraga zbog pokušaja ubistva pokrenuta protiv dvojice mladića

Hteli da ubiju dvojicu maloletnika: Jurili ih ulicama, ubadali nožem, tukli štanglom
Ilustracija - Copyright RINA

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Mihaila T. (22) i Uroša P. (21) zbog sumnje da su 10. februara u parku između ulica Vojislava Ilića i Vladimira Tomanovića pokušali da ubiju dvojicu maloletnika. Dvojac se naredbom o sprovođenju istrage tereti za teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

Protiv Alekse R. i Aleksandra N. koji su učestovali u incidentu, biće sprovodena istraga zbog učestvovanja u tuči.

Sumnje se da su Mihailo T, Uroš P, Aleksa R, Alekandar N. i još jedan maloletnik, protiv kojeg je postupak razdvojen, 10. februara oko 20.45 časova u parku između ulica Vojislava Ilića i Vladimira Tomanovića pojurili maloletnike.

Aleksandar N. je sustigao jednog i oborio ga na zemlju, zatim ga je Uroš P. nekoliko puta udario u glavu i telo, nakon čega mu je Mihailo T. oštrim sečivom zadao četiri uboda. Nakon toga osumnjičeni su sustigli i drugog maloletnika kojem je Uroš P. šipkom zadao nekoliko udaraca u glavu i telo, a Mihailo T. oštrim predmetom zadao šest uboda u leđa.

Mihailo T. i Uroš P. su se na saslušanju u tužilaštvu branili ćutanjem, dok će Aleksa R. i Aleksandar N. biti saslušani u redovnom postupku. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Mihailu T. i Urošu P. odredi pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike