Pokušaj ubistva u Tivtu: Devojka kuhinjskim nožem izbola muškarca

15.02.2024

18:12

0

Do sukoba je došlo u porodičnoj kući

Pokušaj ubistva u Tivtu: Devojka kuhinjskim nožem izbola muškarca
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dve osobe uhapšene su u Crnoj Gori zbog pokušaja ubistva u Tivtu, saopšteno je iz Uprave policije.

Prema prvim informacijama, slobode je lišena M.R. koja se optužuje da je nožem pokušala da ubije V.J. (42), a zbog sumnje da joj je pomogao nakon izvršenja krivičnog dela uhapšen je V.K.

- Jutros u 4.55 časova dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Tivat dojavljeno je da je u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat dovezeno lice V.J. (42) sa višestrukim ubodnim ranama u gornjem delu tela. Preduzimajući intenzivne mere i radnje, a u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, pripadnici tivatske policije, po nalogu postupajućeg tužioca, lišili su slobode M.R.(29) i V.K.(41) - ističe se u saopštenju UP-a.

Profimedia
 

Iz te institucije su dodali da je kriminalističkom obradom policija došla do sumnje da je jutros oko 4.30 sati u naselju Gradiošnica u Tivtu, u porodičnoj kući V.K. došlo do fizičkog sukoba između V.K i oštećenog V.J.

- Tom prilikom M.R. je kako se sumnja, oštrim predmetom, kuhinjskim nožem, nanela oštećenom više ubodnih rana u predelu gornjeg dela tela, sa prednje i zadnje strane. Nakon toga, oštećeni se taksi vozilom prevezao na ukazivanje lekarske pomoći, te je zadržan na daljem lečenju u Kotoru. Nakon toga je V.K. bacio van kuće predmet kojim je počinjeno krivično delo, a koji je pronađen - piše u saopštenju.

Iz UP su kazali da je izvršen uviđaj na licu mesta, te da su izuzeti relevantni tragovi, kao i predmet izvršenja krivičnog dela, te su M.R. i V.K. uhapšeni.

- M.R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, dok se V.K. tereti za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela i oni će uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost - zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike