Rođaka ubijenog Tutinca u suzama: Nusret je došao u Srbiju da nas poseti, a sada je mrtav!

11.02.2024

00:15

0

Kako je ranije objasnila, Nusretovo telo je bilo pretučeno i bačeno u bunar

Rođaka ubijenog Tutinca u suzama: Nusret je došao u Srbiju da nas poseti, a sada je mrtav!
Mesto ubistva i Nusret Destanović - Copyright RINA

Nusret Destanović koji je u četvrtak nestao na teritoriji Sandžaka pronađen je danas mrtav. Kako smo ranije pisali, njegovo telo pronađeno je u bunaru, nedaleko od kuće osumnjičenog za njegovo ubistvo.

Njegova porodica je u šoku, ne mogu da shvate da ga više nema, a kako kažu za Telegraf.rs, mladić je tek došao u Srbiju i to u posetu rodbini.

- Ne možemo da verujemo da ga više nema, ne deluje realno. Kao da je malopre bio sa nama. Tek je došao iz Nemačke u posetu porodici i završio na ovako surov način - rekla je njegova rođaka.

Kako kaže, bili su jako vezani jedno za drugo, te joj cela situacija još teže pada.

- Nusret nikada nikog nije povredio. Bili smjo bliski i jako sam ga volela, nas dvoje smo bili kao jedno. Nije zaslužio ovakav kraj. Živeo je u Nemačkoj. Kada je ubijen dokumenta su mu razbacana po Novom Pazaru. Pronađeni su i viza i lična i saobraćajna - dodaje.

RINA
 

Kako je ranije objasnila, Nusretovo telo je bilo pretučeno i bačeno u bunar. Kako nezvanično saznajemo, mladiću iz Novog Pazara je presudio bivši suprug žene sa kojom se povremeno čuo. Porodica sumnja da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka, kao i da su ga trojica muškaraca tukla.

Naime, bivši muž žene s kojom se čuo je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla, pojašnjava njegova rođaka.

- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto. Sumnja se i da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka. Znamo i da je bivši muž te žene s kojom se Nusret čuo i ranije pretio muškarcima koji su imali kontakt s njom - kaže za Telegraf.rs rođaka ubijenog mladića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike