"Pretučen je i ubačen u bunar nedaleko od kuće svog ubice": Oglasila se sestra ubijenog madića

10.02.2024

18:40

0

"Niko ništa nije primetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činilo da išta krije", tvrdi sestra Nusreta Destanovića

"Pretučen je i ubačen u bunar nedaleko od kuće svog ubice": Oglasila se sestra ubijenog madića
Mesto ubistva i Nusret Destanović - Copyright RINA

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru u blizini kuće svog ubice, potvrdila je njegova sestra.

Ona je navela da je mladić bio sav pretučen kada je njegovo telo pronađeno i bačen u bunar koji se nalazi u neposrednoj blizini kuće ubice.

- Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čoveka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubica je pobegao za Nemačku. Niko ništa nije primetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činilo da išta krije - rekla je sestra ubijenog Tutinca.

Podsetimo, prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge. Naime, kako se sumnja, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Pre ubistva došlo je navodno do svađe dvojice muškaraca, a Nusretu je presuđeno udarcem u glavu.

On je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla.

- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto - kaže za rođaka ubijenog mladića.

Podsetimo, Nusret Destanović nestao je teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak u svom "golfu 4" na jednoj benzinskoj pumpi, od kada mu se gubio svaki trag.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike