Nestali mladić ubijen, a telo bačeno u bunar: Sumnja se da je motiv zločina ljubavni trougao!

10.02.2024

18:18

0

Telo Nusreta Destanovića pronađeno je u bunaru u selu Karajukića bunari na Pešteru

Nestali mladić ubijen, a telo bačeno u bunar: Sumnja se da je motiv zločina ljubavni trougao!
Ilustracija/Nusret Destanović - Copyright Profimedia/RINA

Telo Nusreta Destanovića koji je nestao u četvrtak na teritoriji Sandžaka pronađeno je, potvrđeno je iz MUP-a. Prema nezvaničnim informacijama, telo je pronađeno u bunaru u selu Karajukića bunari na Pešteru.

MUP je kasnije potvrdio da je reč o ubistvu.

- Policija intenzivno traga za osumnjičenim, radi se na identifikaciji. Imamo neka saznanja, ali i dalje radimo na tome - rečeno je iz MUP-a.

Motiv ubistva, kako su preneli pojedini mediji, navodno je ljubavni trougao u koji je umešana jedna žena, ali to će potvrditi ili demantovati dalja policijska istraga. Prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge.

Nusret je, kako se sumnja, bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Pre ubistva došlo je navodno do svađe dvojice muškaraca, a Nusretu je presuđeno udarcem u glavu. Ubica je, kako se nezvanično saznaje, posle zločina pobegao u Nemačku. 

RINA
Nusret Destanović

Policija iz Novog Pazara pronašla je, da podsetimo, i lokvu krvi nedaleko od mesta na kom se pretpostavlja da je nestao Nusret Destanović. Mladić je poslednji put viđen 8. februara na lokalnoj pumpi u mestu Karajukića Bunari kada se odvezao svojim automobilom "golf 4".

Prema nezvaničnim informacijama, Nusret se sreo sa za sada nepoznatim osobama koje su ga udarile drvenom palicom u glavu i potom ubacile u automobil.

- Sumnja se da su oni bacili telo nesrećnog mladića u jedan bunar u selu Muđugorje. Policija je trenutno tamo i obavlja uviđaj kako bi proverila ove nezvanične informacije - rekao je izvor dobro upoznat sa ovim slučajem.

Inspektori proveravaju i sigurnosne kamere duž puta koje bi mogle da ukažu da li se zaista radi o zločinu ili je u pitanju nešto drugo.

Automobil sa istim registarskim brojem pronađen je u ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je trenutno, prema verovanjima, u Austriji. Ovaj detalj dodatno komplikuje slučaj, dok istražni organi nastoje da sastave delove slagalice. Vozilo je, po nalogu dežurnog tužioca, odvezeno na plac Policijske uprave Novi Pazar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike