Na automobilu pronađena krv: Novi detalji iz istrage ubistva mladića

10.02.2024

22:50

0

Porodica Nusreta Destonovića sumnja da su ga nasmrt pretukla trojica muškaraca

Na automobilu pronađena krv: Novi detalji iz istrage ubistva mladića
Mesto ubistva Nusreta Destanovića - Copyright RINA

Na automobilu Nusreta Destanovića (28) forenzičari su pronašli krv, što ukazuje na to da ga je bivši muž žene sa kojom se čuo sa grupom prijatelja sačekao da izađe iz automobila i odmah su počeli da ga udaraju. Verovatno su pokušali da uklone krv sa automobila, ali ostaci su vidljivi i na braniku golim okom, prenosi Sandžak danas.

Mladić je danas pronađen mrtav u bunaru u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo, nakon tri dana potrage. Prema nezvaničnim informacijama, on je bio pretučen, a njegova porodica sumnja da su ga tukla trojica muškaraca.

Nusret Destanović, da podsetimo, poslednji put je viđen 8. februara na lokalnoj pumpi u mestu Karajukića Bunari kada se odvezao svojim automobilom "golf 4".

Automobil sa istim registarskim brojem, da podsetimo, pronađen je u ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je trenutno, prema verovanjima, u Austriji. Vozilo je, po nalogu dežurnog tužioca, odvezeno na plac Policijske uprave Novi Pazar, gde su forenzičari pronašli tragove krvi.

Porodica sumnja da je Nusret namamljen u smrtonosnu klopku. Naime, bivši muž žene s kojom se čuo je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla, objasnila je za medije njegova sestra.

RINA
Nusret Destanović

- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto. Sumnja se i da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka. Znamo i da je bivši muž te žene s kojom se Nusret čuo i ranije pretio muškarcima koji su imali kontakt s njom - rekla je ona.

Sumnja se da je ubica pobegao u Nemačku i da je reč o rođaku Destonovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike