Istraga smrti u Kraljevu: Policija ispituje ko je na društvenim mrežama objavio sliku mladića i napisao da je manijak!

09.02.2024

15:50

0

Autor: Mi. S.

L. V. (21) navodno je počinio samoubistvo, jer su ga javno lažno proglasili manijakom, tvrdi porodica

Istraga smrti u Kraljevu: Policija ispituje ko je na društvenim mrežama objavio sliku mladića i napisao da je manijak!
Jeziva nesreća u Kraljevu - Copyright Foto: RINA

Osnovno javno tužilaštvo u Kraljevu otvorilo je istragu smrti L. V. (21), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u naselju Jarčujak u Kraljevu kada se rano ujutru automobilom zakucao u napušteni objekat pored puta.

Porodica i prijatelji L. V. tvrde da je on na ovaj način počinio samoubistvo, jer su ga prethodnog dana na društvenim mrežama lažno proglasili manijakom, tako što su okačili njegovu fotografiju i napisali da je on polno uznemiravao žene i devojčice u Kraljevu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Po nalogu ovog tužilaštva, Policijska uprava u Kraljevu, Odeljenje kriminalističke policije, preduzima mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa objavljivanjem slika L. V. na društvenim mrežama, kao i u vezi sa događajima u kojima je nepoznata osoba polno uznemiravala osobe ženskog pola na teritoriji grada Kraljeva - navodi se u saopštenju tužilaštva.

U javnosti je isplivao i snimak nesreće, a na njemu se vidi da vozač automobila, u punoj brzini bez kočenja, udara u zid objekta kraj puta. Udarac je bio toliko snažan da se čitav zid srušio, a mladić je stradao na mestu.

Ubrzo posle nesreće, Kraljevčani su počeli da na društvenim mrežama objavljuju pozadinu ove nesreće, navodeći "da mladić nije izdržao pritisak i linčovanje na društvenim mrežama".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike