Bio žrtva internet nasilja, pa namerno izazvao nesreću? Građane Kraljeva potresla vest o tragediji u kojoj je nastradao mladić

08.02.2024

14:22

0

Tačan uzrok ove tragedije još uvek nije poznat

Bio žrtva internet nasilja, pa namerno izazvao nesreću? Građane Kraljeva potresla vest o tragediji u kojoj je nastradao mladić
Jeziva nesreća u Kraljevu - Copyright Foto: RINA

Vest o nesreći u kojoj je život izgubio mladić L.V. (21) potresla je Kraljevo.

Tačan uzrok ove tragedije još uvek nije poznat, ali poznanici mladića kažu da je vrlo moguće da je saobraćajnu nesreću mladić možda izazvao i namerno, jer je bio žrtva internet nasilja.

Foto: RINA
 

- Njegova slika pojavila se na društvenim mrežama i ispod nje je pisalo "manijak". Komentara je na to bilo raznih, a taj dečko nikome ništa nažao nije učinio već je njegova slika - ili stvaljena greškom ili je to neki bolesni um namerno učinio. Ne možemo da tvrdimo, da je zaista nesreću izazvao namerno, ali to se jutros moglo čuti po gradu, kaže za RINU devojka koja je poznavala L.V.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastradali mladić radio je u jednoj stranoj fabrici koja je pre nekoliko godina otvorena u Kraljevu, a kolege za njega imaju samo pohvalne reči.

- On je bio divan kolega i vaspitan mladić. Radio je sa dosta žena i sa svima je bio u normalnim i kolegijalnim odnosima, ni sa jednom neka svadja. Ako je dečko učinio to jer su ga bez razloga prozvali manijakom to nek ide na dušu onima koji su te laži širili na društvenim mrežama, Verovatno ga je to mnogo pogodilo i nije mogao da se nosi sa tim. Kraljevo nije veliki grad, skoro svi se znaju, dodaju kolege.

Foto: RINA
 

L.V. nastradao je kada je rano jutros sleteo sa puta i udario u zid koji je od siline udara potpuno razbijen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike