Nove fotografije ubice Darka Geislera u Brazilu! Plaćenik se presvukao posle likvidacije, pa nestao (FOTO)

22.01.2024

15:29

0

"Škaljarac" ubijen 5. januara ispred svoje kuće u Sao Paolu

Nove fotografije ubice Darka Geislera u Brazilu! Plaćenik se presvukao posle likvidacije, pa nestao (FOTO)
Darko Geisler Nedeljković - Copyright Printscreen/MUP/CG

Novi šokantni snimci ubice Darka Geislera Nedeljkovića osvanuli su danas u brazilskim medijima. Egzekutora su snimile kamere na nekoliko lokacija nakon zločina, koji je počinio u naselju Sao Vićente.

Kako se vidi na fotografijama, plaćenik je promenio šorts i majicu, a onda opet trkom nastavio da beži. Na raskrsnici kod plaže, polako prelazi ulicu i tu je poslednji put snimljen.

Darko je navodno pripadnik "škaljarskog klana", a ubijen je 5. januara ispred svoje kuće u Sao Paolu. U tom trenutku je biciklom pokušavao da uđe u svoje dvorište držeći sina (4) u korpi, dok je njegova supruga (34) bila iza njega. Tada mu je ubica prišao s leđa i u njega ispalio najmanje četiri metka, a onda otrčao. Sve su to snimile sigurnosne kamere.

Policija u Brazilu došla je do najnovijih dokaza, koji kažu da je egzekutor danima pratio Darka, a tako je bilo i na dan ubistva.

- Darko je bio sa suprugom i sinom na trgu Aparesida pored plaže, gde porodice sa decom najviše vole da se opuštaju. Sigurnosne kamere snimile su jednog muškarca kako ih sve vreme posmatra, a onda i kreće za njima, kada su oni na biciklima krenuli kući. Dok su oni polako vozili, mladić je hitro hodao iza njih, a onda ih je i stigao ispred Darkove kuće, gde ga je i ubio, ispalivši najmanje šest metaka - ispričao je izvor blizak slučaju.

Printscreen/ g1.globo
Ubica Darka Geislera Nedeljkovića

Policija je posle Darkove smrti uočila da je on kod sebe imao lažna slovenačka dokumenta, na ime Dejan Kovač, koje je pravi vlasnik prijavio kao izgubljene 2017. godine.

U dokumentima Nedeljkovićevog sina navodi se samo ime majke, Darkove supruge, što govori da ga Pančevac nije formalno priznao kao svoje dete kako vlasti ne bi razotkrile njegov pravi identitet.

Darkovu egzekuciju navodno je naručio vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer u strahu da će Nedeljković ponovo krenuti da ubija pripadnike njegovog klana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike