Pare slali stolari iz Slovenije, nisu imali ni za kola: Žena ubijenog "škaljarca" u Brazilu otvorila dušu (FOTO/VIDEO)

11.01.2024

16:53

0

Autor: 24sedam

Supruga ubijenog Pančevca ispričala o njihovom životu u Brazilu

Pare slali stolari iz Slovenije, nisu imali ni za kola: Žena ubijenog "škaljarca" u Brazilu otvorila dušu (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen

Supruga ubijenog Darka Geislera (43), nekada Nedeljković, dala je izjavu policijskom istražitelju Luizu Rikardu de Lara Dijasu Hunioru, inače šefu najpoznatije jedinice u Sao Paulu.

U prvi mah, posle ubistva, nije htela da priča sa policajcima. Kasnije je odgovarala na pitanja, ali ona nisu bila ni od kakve pomoći istrazi.

- Rekla je da njen partner nema neprijatelja i da ne može da kaže šta bi mogao da bude motiv zločin - saopštili su iz policije. 

Slovenci: Pasoš ukraden 2017.

Slovenački konzulat u Sao Paolu obavestio je policiju da su dokumenta Slovenije na ime Dejan Kovač, čiji identitet je koristio ubijeni Pančevac, poništen je još 2017. Slovenci su naveli da je pravi Kovač te godine prijavio nestanak pasoša i potom je proglašen nevažećim.

Pančevac je sa porodicom "skroman život". Nisu imali ni automobil živeći stanu u sklopu skromnog stambenog trospratnog kompleksa. Tvrdila je policajcima da u Brazilu nije imao nikakav posao.

 

 

- Živeli smo od novca koji je dobijao od stolarske radnje koju njegova porodica poseduje u Sloveniji - rekla njegova supruga, inače Brazilka. 

Prethodno, Brazilka je porukom odgovorila na pitanja lokalnog medija G1.

- Dejan je bio sjajan muž i četvorogodišnjem dečaku je postao dobar otac. Bivši život mog muža tiče se njega. Sin je izgubio oca i ono što znam je ono što smo zajedno doživeli, bio je dobar muž i za sina je osetio ljubav koju nikada nisam video i neću videti. Sada moram da nastavim da radim i podržavam dete, jer on je taj kome dugujem svu pažnju i naklonost. Kao majka, molim da poštujete našu tugu i privatnost - poručila je ona u poruci. 
 

Dva ubistva u Crnoj Gori

Darko Geisler (43), nekada Nedeljković, bio je na poternici zbog ubistva Baranina Andrije Mrdaka, 25. decembra 2014. godine ispred vrata zatvora u Spužu. Crnogorsko pravosuđe sumnja da se Pančevac krije i iza ubistva Nikšićanina Vidaka Vorotovića (34), zvanog Vinka, likvidiranog 15. decembra 2012. oko 23.30 u sačekuši u centru Nikšića.

Geisler je ubijen 5. januara u naselju Embare na obali Sao Paula. Tu su bili i njegova supruga i četvorogodišnji sin. Kako se vidi sa snimka sigurnosnih kamera koji je objavio brazilski mediji, 43-godišnji muškarac je biciklom izleteo na trotoar ispred kuće. On je sišao sa bicikla, na kojem je u dečjem sedištu sedeo njegov sin, a na biciklu je bila i njegova supruga. Čovek im je pritrčao iza automobila parkiranog sa druge strane puta i pucao.

Printscreen
Osumnjičeni Brazilac sa hrvatskim dokumentima

Sutradan, policija je uhapsila osumnjičenog kod kog su pronađeni hrvatski papiri sa imenom Darko Malić. Ustvari, u pitanju je Brazilac Fabijan Kosta Neri. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike