Obrt u slučaju ubistva vlasnika pečenjare: Potera za saučesnikom iz Novog Sada, Sultanu produžen pritvor

26.12.2023

13:02

0

I dalje se traga za drugim osumnjičenim

Obrt u slučaju ubistva vlasnika pečenjare: Potera za saučesnikom iz Novog Sada, Sultanu produžen pritvor
Copyright Dnevnik.rs

Policija i dalje traga za muškarcem koji se sumnjiči da je sa Sultanom G. (27), državljaninom Bosne i Hercegovine, u stanu u centru Novog Sada, usmrtio Milana Tucakova (54). Osumnjičenom za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu produžen je pritvor 23. januara.

Facebook printscreen/Minja Tucakov
Milan Tucakov

 

On je uhapšen u jednom beogradskom parku nedugo nakon što je zločin otkriven, posle čega mu je određeno zadržavanje u zakonskom roku je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, gde se branio ćutanjem. Nakon toga mu je sudija za predhodni postupak novosadskog Višeg suda odredila pritvor do 30 dan.

Skockana prasetina

Tucakov je bio vlasnik poznate novosadske pečenjare na Detelinari poznate po specijalnim načinima pečenja, odnosno kako je pričao, pravi "najbolju skockanu prasetinu". I to je trajalo skoro 20 godina. Radio je i u Čurugu, na Sajlovu gde mu je izgoreo lokal.

Ubistvo se dogodilo u pasažu Zmaj Jovine 8, u stanu u kojem je živeo Tucakov. Njagovo telo pronašla je policija 23. novembra oko 18 časova, nakon što su došli po pozivu rođaka ubijenog, koji se zabrinuo što mu se Tucakov ne javlja od 22. novembra. Pošto su ušli u stan, zatekli su ga kako leži na podu sa brojnim povredama nanetim oštrim predmetom.

Ubrzo potom, operativnim radom policije, lisice su stavljene na ruke Sultanu G., čiji su tragovi pronađeni u stanu, a koji je često boravio u Srbiji gde nije imao prijavljenu adresu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike