Određen pritvor Sultanu zbog svirepog ubistva u Novom Sadu: Izbo Milana u stanu pa pobegao za Beograd

25.11.2023

19:58

0

Zločin je otkriven nakon što je rođak dojavio policiji da se ne javlja, te je policija provalila u stan i zatekla mrtvog čoveka

Određen pritvor Sultanu zbog svirepog ubistva u Novom Sadu: Izbo Milana u stanu pa pobegao za Beograd
Sultan G. - Copyright Facebook printscreen/Minja Tucakov

Sultanu G. (27), zbog osnovane sumnje da je nasmrt izbo Milana Tucakova (54) iz Novog Sada, određen je pritvor do 30 dana.

- Osumnjičenom S.G. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo M.T. iz Novog Sada sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana iz razloga sto postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti - saopštio je Viši sud u Novom Sadu.

Milan je živeo kao podstanar u kući u kojoj je ubijen.

Facebook printscreen/Minja Tucakov
 

Zločin je otkriven nakon što je rođak dojavio policiji da se ne javlja, te je policija provalila u stan i zatekla mrtvog čoveka i odmah se dala u potragu za osumnjičenim.

Državljanin Bosne i Hercegovine, Sultan G. je pobegao u Beograd, a ubrzo je uhapšen u Terazijskom parku.

Policija još utvrđuje u kakvom odnosu je bio sa Tucakovim, kao i gde su se upoznali i zbog čega je kobog dana bio u stanu u Zmaj Jovinoj ulici u centru Novom Sadu.

Dnevnik.rs
 

Tokom uviđaja policija je u stanu pronašla i alkoholno piće, zbog čega se sumnja da su žrtva i uhapšeni pili.

Tucakov je bio vlasnik poznate novosadske pečenjare na Detelinari poznate po specijalnim načinima pečenja, odnosno kako je pričao, pravi "najbolju skockanu prasetinu". I to je trajalo skoro 20 godina. Radio je i u Čurugu, na Sajlovu gde mu je izgoreo lokal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike