Mališan dan pre nesreće napunio tri godine: Sutradan ostao bez trudne majke, a on i otac završili u bolnici!

24.12.2023

17:46

0

Autor: Mi. S.

M. F. je sa porodicom bila u poseti kod svojih roditelja, a nesreća se dogodila kada su se vraćali za Crnu Goru, na izlazu iz tunela

Mališan dan pre nesreće napunio tri godine: Sutradan ostao bez trudne majke, a on i otac završili u bolnici!
Spasavanje dečaka posle nesreće kod Tutina - Copyright TANJUG/STR

Trudnica M. F. (32) stradala je u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u mestu Batrge kod Tutina kada je sa suprugom N. F. (32) i trogodišnjim sinom vozilom sletela u kanjon Ibra. Kako se saznaje, povređeni mališan je samo dan pre nesreće proslavio rođendan.

- U četvrtak je napunio tri godine, slavio je sa mamom, tatom i rodbinom, a u petak je ostao bez majke i završio je u bolnici. Nadamo se da će uspeti da se oporavi - kažu sagovornici.

 

Podsetimo, M. F. je sa porodicom bila u poseti kod svojih roditelja, a nesreća se dogodila kada su se vraćali za Crnu Goru, na izlazu iz tunela.

Prema rečima izvora upoznatog sa slučajem, na putu nije bilo tragova kočenja, a istraga će utvrditi kako je zaista došlo do nesreće.

- Za volanom vozila tivatskih registacija, odakle je N. F. i gde je porodica živela, bio je N. F., ali je u jednom trenutku izgubio kontrolu i sleteo je u kanjon Ibra dubok više od 100 metara -kaže sagovornik.

Trudnica je preminula na licu mesta i nije joj bilo spasa, dok su mališan i otac prevezeni u Opštu bolnicu Novi Pazar. Dečak je u teškom stanju i on je transportovan za Beograd, dok je otac stabilno i o njemu vode računa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike