Izvlačili muškarce iz kola, pa ih palicama tukli nasred ulice: Uhapšeni nasilnici iz Tutina (VIDEO)

03.12.2023

13:09

0

Autor: Mi. S.

S, H. (43) osumnjičen je za nasilničko ponašanje, kao i dvojica maloletnika protiv kojih je podneta krivična prijava

Izvlačili muškarce iz kola, pa ih palicama tukli nasred ulice: Uhapšeni nasilnici iz Tutina (VIDEO)
Snimak tuče u Novom Pazaru - Copyright Printscreen/serbialive_beograd

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su S. H. (43) iz Tutina, zbog  sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, dok je za isto krivično delo podneta krivična prijava u redovnom postupku i protiv dvojice maloletnika.

Oni se sumnjiče da su 27. novembra, na ulici u Novom Pazaru, devetnaestogodišnjem mladiću i dvadesetdvogodišnjaku palicama naneli više udaraca, nakon čega su pobegli sa mesta događaja.

 

 

Brzom i efikasnom reakcijom policije S. H. je uhapšen, a povređenim mladićima je ukazana lekarska pomoć i konstatovane lake telesne povrede. S. H. je nakon isteka policijskog zadržavanja priveden nadležnom tužilaštvu i on se trenutno nalazi u jednomesečnom pritvoru.

Prema dostupnim informacijama i snimku sa nadzorne kamere, obračun je počeo kada su vozilo u kojem su bili pomenuti maloletnik, njegov otac i još jedno lice presekli put suprotstavljenoj porodici, prisiljavajući ih da se zaustave. Trojica muškaraca iz prvog vozila, držeći palice u rukama, nasilno su izleteli iz automobila i uputili se ka drugom vozilu.

Napad je postao brutalan kada su napadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno da udaraju jednog muškarca. Užas se dodatno povećao kada su žena i malo dete izašli sa zadnjeg sedišta. Čak ni suvozač, koji je inače rođeni brat povređenog, nije izbegao snažan udarac nakon što je napustio vozilo.

Nakon brutalnog napada, situacija se smirila, a napadači su se vratili u svoj automobil i napustili mesto događaja.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike