Detalji ubistva kod Zrenjanina: Muškarac nasmrt izbo komšiju švalera

24.12.2023

13:43

0

Autor: Lj. S.

Kako je objasnio nastradali B.G. je iza sebe ostavio majku ali i svoju porodicu

Detalji ubistva kod Zrenjanina: Muškarac nasmrt izbo komšiju švalera
Ilustracija - Copyright ATAImages/Miloš Tešić/M.M.

Muškarac M. S. (48) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio komšiju B. G. (54) u Perlezu, a motiv ove jezive tragedije mogao bi da bude ljubomora, saznaje Informer.

Nesreća se dogodila juče oko 18 sati, a M. S. je ranjenog čoveka prevezao u Titel gde ga je ostavio ispred doma zdravlja. 

B. G. je preminuo na putu do bolnice. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Komšije ubijenog B. G. kažu da su u potpunom šoku, ali i da nisu iznenađeni jer navodno ovo nije prvi put da je M. S. nasilan. 

- Po selu se priča da je navodno B. G. bio sa ženom M.S. i da ga je ovaj zatekao u svojoj kući. B. G. je pokušao da pobegne međutim M.S. ga je ubo nožem u nogu i  izgleda da ga je pogodio u glavnu arteriju. Nakon što ga je ubo, verovatno ga je sa svojim sinovima ubacio u kola i prevezli su ga u Titel ali nažalost bilo je kasno - rekao je jedan od meštana Perleza. 

Kako je objasnio nastradali B.G. je iza sebe ostavio majku ali i svoju porodicu. 

- B.G. ima suprugu i dvoje odrasle dece. Sa druge strane M.S. sa ženom ima petoro dece tri sina i dve ćerke. Ne znam koliko je sve ovo istina ali M.S. je navodno i ranije napao jednog muškarca isto zbog žene. To se dogodilo pre oko pet godina. Tog čoveka je izbo vilom, ali taj nije hteo da ga prijavi jer je bio oženjen . Sramota za obijicu - kaže naš sagovornik. 

Njegova i komšinica ubijenog B.G. čula je drugu priču. 

- Taj M.S. je poznat kao prek čovek. On i B.G. su se družili, posećivali, bili su prijatelji. Kažu da je juče M.S. zvao B.G. da ode kod njega kući. Ne znam oko čega su se posvađali ali u svakom slučaju ovaj ga je nožem udario u nogu i teško ga povredio - priča komšinica ubijenog B.G. 

Prema njenim rečima svi su u šoku a najteže je čini se majci ubijenog čoveka. 

- Oni su van sebe. Otac mu je ranije preminuo ali majka mu je živa, ima ženu i sina (26) i ćerku dve godine mlađu. Zdrav i prav čovek da ovako nastrada - rekla je žena koja nije želela da joj otkrivamo ime. 

Postoji mogućnost da je motiv ubistva to što je navodno ubijeni bio u vezi sa ženom M.S. ali tačan motiv napada utvrdiće istraga koja je u toku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike