Najemotivniji pomen deci i čuvaru usmrćenim u školi na Vračaru: Mlađa sestra ubijene devojčice poslala snažnu poruku! (FOTO)

03.12.2023

20:45

0

Mlađa sestra Eme Kobiljski na crtežu je nacrtala čuvara Dragana i devet osnovaca, koji su ubijeni u pucnjavi u školi

Najemotivniji pomen deci i čuvaru usmrćenim u školi na Vračaru: Mlađa sestra ubijene devojčice poslala snažnu poruku! (FOTO)
Dragan Kobiljski - Copyright Printscreen/YouTube

Dragan Kobiljski, otac Eme Kobiljski koja je ubijena u pucnjavi u OŠ "Vladisav Ribnikar", na beogradskom Vračaru, podelio je danas, na sedmu mesečnicu stravičnog događaja, na društvenoj mreži Fejsbuk, emotivni crtež koji je naslikala Emina mlađa sestra.

"Crtež Mile Kobiljski (11), mlađe sestre Eme Kobiljski. Danas je 7 meseci od stravičnog događaja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Duboni i Malom Orašju u kojima je izgubilo život 19 dece i mladih ljudi", navodi se u opisu fotografije na kojoj je objavljen crtež.

 

 

Na crtežu je devojčica nacrtala čuvara Dragana i devet osnovaca, koji su ubijeni u pucnjavi u školi, a devojčica je iznad napisala "Nikad ne zaboravite naše heroje! Zauvek ih upamtite!"

Prelepi crtež sa snažnom porukom ganuo je mnoge, a ispod objave su se nanizale poruke podrške.

Podsetimo, danas je sedam mesec od tragedije koja i dalje boli celu Srbiju. Tog 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" trinaestogodišnji dečak Kosta K. ubio je devetoro dece i čuvara škole.

Zbog ovog zločina pred sudom će odgovarati njegovi roditelji Vladimir i Miljana Kecmanović, čije suđenje se bliži.

U toku su. paralelno sa tim, suđenja po privatnoj tužbi roditelja ubijenih, koji su tužili školu, oca i majku dečaka ubice.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike