Munjevite akcije po Novom Sadu: Pogledajte specijalce gde hvataju kriminalce (FOTO/VIDEO)

02.12.2023

10:43

0

Autor: 24sedam

Posle opsežne istrage i operativnog rada uhapšen je M. P. (18) pod sumnjom da je učestvovao u pripremi i organizaciji junskog teškog ubistva u pokušaju

Munjevite akcije po Novom Sadu: Pogledajte specijalce gde hvataju kriminalce (FOTO/VIDEO)
Hapšenje kriminalne grupe iz Novog Sada - Copyright printscreen/MUP

Lisice na ulici, hapšenje u spavaćoj sobi...

Ovaka bi ukratko glasio raport o akciji hapšenja kriminalaca po Novom Sadu.

Posle opsežne istrage i operativnog rada uhapšen je M. P. (18) pod sumnjom da je učestvovao u pripremi i organizaciji junskog teškog ubistva u pokušaju Novosađanina (22). Za ovo krivično delo tereti se i tinejdžer (17) protiv koga će biti podneta krivična prijava. Policija traga i za trećim osumnjičenim M. Đ. (26), koji se tereti za teško ubistvo u pokušaju Novosađanina (33), u martu prošle godine.

Uhapšen je i B. P. (18), osumnjičen za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On se tereti da je organizovao mrežu maloletnih preprodavaca narkotika koji su uhapšeni ranije i procesuirani.

Policija je uhapsila i M.P. (44) zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a policija je u njegovom stanu pronašla pištolj i više komada municije. Uhapšen je i L. M. (28), osumnjičen za krivično delo napad na službeno lice jer je prilikom hapšenja nožem napao policijskog službenika. Pretresom stanova osumnjičenih policija je pronašla kokain, amfetamin i marihuanu, kao i znatnu svotu novca u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike