"Pali" dileri u Požarevcu: Policija u kući pronašla više od pet kila različitih narkotika i pištolj! (FOTO)

30.11.2023

19:58

0

Pronađena je i elektronska vagica

"Pali" dileri u Požarevcu: Policija u kući pronašla više od pet kila različitih narkotika i pištolj! (FOTO)
Ilustracija - Copyright TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. Ž. (50) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Iz PU Požarevac navode da je policija prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla 22 paketića sa oko 312 grama praškaste materije nalik na kokain, 19 paketića sa oko 2,3 kilograma amfetamina, 12 paketa sa oko 2,1 kilograma marihuane, 101 komad sintetičke droge ekstazi, 527 grama kofeina, 2 tablete rivotrila, jednu elektronsku vagicu, kao i jedan pištolj NN marke sa 8 metaka u okviru.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

U kolima mu pronašli amfetamin i kokain

Takođe, danas su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili i mladića L. L. (22) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Iz Policijslke uprave Požarevac navode da je policija u tom gradu prilikom kontrole zaustavila automobil marke "bmv" kojim je osumnjičeni upravljao i kod njega pronašla paket sa oko 52 grama amfetamina i jedan paket sa oko 32 grama praškaste materije za koju se sumnja da je kokain.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike