"Svaki put kada pogledamo u nebo, tamo ćeš da sijaš večno, anđele naš": Sestra se oprostila od stradalog Subotičanina na Floridi

25.11.2023

16:40

0

Nebojša Rapajić je dugo živeo u inostranstvu, a uglavnom je radio na brodu

"Svaki put kada pogledamo u nebo, tamo ćeš da sijaš večno, anđele naš": Sestra se oprostila od stradalog Subotičanina na Floridi
Ilustracija - Copyright AP Photo/Julio Cortez

Nebojša Rapajić (43) iz Subotice poginuo je u saobraćajnoj nesreći na Floridi. Dok je vozio bicikl na njega je naletelo vozilo marke "nisan" koje je, kako navode američki mediji, prošlo kroz crveno svetlo.

Od njega se sada opraštaju najmiliji, a potresne reči objavila je i Nebojšina sestra.

"Napustio si nas. Napustio nas je jedan divan čovek koji je bio nesebičan, čovek ogromnog srca, moj brat, deo naše porodice. Bio si naša svetla tačka, bio si zvezda koja neprestano sija i obasjava sve ljude oko sebe. Sad te više nema, a znam da ćeš i dalje da sijaš, tamo negde na nebu, u nekom lepšem svetu. I znam, svaki put kada pogledamo u nebo, tamo ćeš da sijaš večno, anđele naš", napisala je ona na Fejsbuku i objavila kompilaciju Nebojšinih fotografija.

Nebojša je dugo živeo u inostranstvu, a uglavnom je radio na brodu.

- On je odavno otišao da radi na brod, pa se vratio i živeo u Srbiji godinu dana, a onda je pre oko 7 godina ponovo otišao. U Americi živi i radi, tamo se snašao i odgovaralo mu je. Ovo je užasno što mu se desilo - kaže Nebojšin prijatelj.

Američki mediji su objavili da se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Rapajić dogodila u sredu, 22. novembra, nešto pre 10 sati.

Nastradali muškarac je bio na biciklu. Počeo je da prelazi Bulevar Kolijer, jer je bilo crveno svetlo na semaforu za vozače. Međutim, vozač belog "nisana" nije stao na crveno i udario je biciklistu, naveli su lokalni mediji, opisujući kako je došlo do kobne nesreće.

Od siline udarca, vozač bicikla je pao. Zadobio je teške povrede. Kolima Hitne pomoći je prevezen u bolnicu, ali je tamo, nažalost, preminuo ubrzo po prijemu.

Vest o preranoj smrti Subotičanina objavila je i srpska crkva u gradu Napulj na Floridi, gde je Nebojša Rapajić živeo, radio i, nažalost, nastradao.

- Izražavam najdublje saučešće zbog prerane smrti Nebojše Rapajića. Teška srca smo primili vest o njegovoj tragičnoj smrt 22. novembra 2023. dok je vozio bicikl u Napulju. Nebojša, Subotičanin, imao je samo 43 godine - navodi se u objavi i dodaje:

- Zbog ovog tužnog događaja, SPC Gospodnji sabor u Napulju organizuje prikupljanje sredstava za lakše prenošenje Nebojšinog tela u Srbiju radi sahrane. Vaša podrška bi nam mnogo značlila u ovim teškim trenucima. Udružimo se u znak sećanja i izrazimo iskreno saučešće Nebojšinoj porodici i prijateljima.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike