Stravični detalji pogibije Subotičanina u SAD: U punoj brzini prošao kroz crveno i samo ga odbacio preko "nisana" (FOTO)

25.11.2023

11:32

0

Autor: 24sedam

"Nisan" prošao kroz crvenopa pokosio Srbina

Stravični detalji pogibije Subotičanina u SAD: U punoj brzini prošao kroz crveno i samo ga odbacio preko "nisana" (FOTO)
Ilustracija - Copyright AP Photo/John Raoux

Subotičanin Nebojša Rapajić (43) vozio je bicikl Napuljem (Florida) kada ga je u punoj brzini, bez kočenja, udario "nisan". Od jačine udarca, Srbin je odbačen u šoferšajbnu, a potom je prebačen preko automobila.

Neposredno posle nesreće, davao je znake života. Hitno je prebačen u bolnicu ali je preminuo.

Policija je  utvrdila da je vozač belog automobila "nisan" prešao na crveno svetlo semafora na Bulevaru Kolijer i udario biciklistu. Nesreća se dogodila u južnoj traci Kolijera u blizini Volmarta. Zbog uviđaja, patrola autoputa Floride je delimično zatvorila put. 

Tragičnu vest prva je objavila srpska crkva u Napulju.

- Izražavam najdublje saučešće zbog prerane smrti Nebojše Rapajića. Teška srca smo primili vest o njegovoj tragičnoj smrt 22. novembra 2023. dok je vozio bicikl u Napulju. Nebojša, Subotičanin, imao je samo 43 godine. Zbog ovog tužnog događaja, SPC Gospodnji sabor u Napulju organizuje prikupljanje sredstava za lakše prenošenje Nebojšinog tela u Srbiju radi sahrane. Vaša podrška bi nam mnogo značila u ovim teškim trenucima. Udružimo se u znak sećanja i izrazimo iskreno saučešće Nebojšinoj porodici i prijateljima - stoji u objavio koju je potpisao sveštenik Milan Jovanović.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike