Danas saslušanje: Braća Hofman s lisicama na rukama i u pratnji policije dovedeni u tužilaštvo!

12.11.2023

10:50

0

Nakon hapšenja braće Hofman Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu naložilo da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati

Danas saslušanje: Braća Hofman s lisicama na rukama i u pratnji policije dovedeni u tužilaštvo!
Copyright Instagram printscreen

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović koji su uhapšeni u jednom restoranu u Beogradu, u tržnom centru Galerija, jutros su dovedeni na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Katanićevoj, u centru Beograda.

Braća Ljuban i Miljan Hofman uhapšeni su u petak zbog snimaka na kojima se vidi da su maltretirali i zlostavljali druge. Oni su s lisicama na rukama i u pratnji policije dovedeni u tužilaštvo,a nakon saslušanja biće poznato da li ostaju u pritvoru ili ne. 

Podsetimo, Ljuban i Miljan Vidović, poznatiji kao braća Hofman, su uhapšeni zbog povezanosti sa snimcima uznemirujuće sadržine.

Nakon hapšenja braće Hofman Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu naložilo da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike