Dug spisak zlodela braće Hofman: Osumnjičeni za mučenje, zlostavljanje i nasilničko ponašanje, a sutra kod tužioca

11.11.2023

14:19

0

Autor: 24sedam

Ljuban (28) i Miljan (31) Vidović po isteku 48 sati idu kod tužioca

Dug spisak zlodela braće Hofman: Osumnjičeni za mučenje, zlostavljanje i nasilničko ponašanje, a sutra kod tužioca
Copyright Printscreen/YouTube/Happy

Pripadnici MUP-a Srbije juče su uhapsili Ljubana (28) i Miljana (31) Vidovića, poznatijih kao braća Hofman, nakon čega je dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Sutra će u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva biti saslušani, a potom će se odlučiti o podnosšenju predloga za pritvor.

U daljem postupku, Prvo tužilaštvo saslušaće oštećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze o braći Hofman, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvima da prikuplja i ostale dokaze, tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu ce takođe javnost biti blagovremeno obaveštena.

Podsetimo, braća Hofman su uhapšena juče dok su sedela sa svojim advokatom Goranom Karadarevićem u ekskluzivnom restoranu Botega, a za kog se spekulisalo da je takođe priveden sa njima, što je on kasnije demantovao za naš portal.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike