"Borila sam se sa samom sobom da se smirim da mi srce ne stane": Potresna ispovest Novopazarke kojoj su lopovi upali u stan

01.11.2023

23:33

0

Nesrećnoj ženi su, u naselju Jerka, lopovi sinoć upali u kuću i ukrali oko 10.000 evra u gotovini i značajnu količinu dragocenog nakita

"Borila sam se sa samom sobom da se smirim da mi srce ne stane": Potresna ispovest Novopazarke kojoj su lopovi upali u stan
Ilustracija - Copyright Profimedia

U noći koja će joj zauvek ostati urezana u sećanje, Žena Z.S. doživela je nezapamćeni horor kada su lopovi provalili u njen dom u Novom Pazaru. Priča o strašnom iskustvu počinje sa zvukom lupanja koji je u prvi mah pripisala vetru, a nije ni slutila šta se dešava u njenoj kući.

- Čula sam da nešto lupa, ali sam mislila da je vetar. Ni na kraj pameti mi nije bilo da su mi lopovi u kući i da su polomili prozor. Izlazila sam na terasu, ali ništa nisam videla te sam se vratila u sobu - priča žena Z.S. kojoj su u kuću sinoć upali lopovi i opljačkali je.

Nesrećnoj ženi su, u naselju Jerka, lopovi sinoć upali u kuću i ukrali oko 10.000 evra u gotovini i značajnu količinu dragocenog zlatnog nakita. Nakon toga ukrali su automobil marke "Škoda" i pobegli, on je nađen spaljen u naselju Sebečevo.

Prema njenim rečima neposredno pre užasa koji je preživela razgovarala je sa sinom telefonom.

- Nešto se veza prekidala i sećam se da sam pomislila da je internet loš. Prekinula sam razgovor i otišla do toaleta. Mislila sam dotad će se poboljšati i internet. Na putu do toaleta sam osetila nešto. Obuzela me je jeza ali ništa čudno nisam videla. Kada sam ušla neko je lupio vrata zamnom, ugasili su sveto i čula sam kako me zaključavaju - priseća se nesrećna žena.

Kako je objasnila mnogo se uplašila.

RINA
 

- Vikala sam pustite me napolje, ali odgovora nije bilo. Čula sam kako preturaju stvari. Obuzeo me je užasan strah, borila sam se sa samom sobom da se smirim da mi srce ne stane. Mislila sam na moju decu - priča plačnim glasom prestravljena žena.

Kada se sve utihnulo kako kaže prolazilo joj je ekroz glavu da će verovatno do jutra da ostane zaključana u kupatilu, a već joj je bilo hladno.

- Uzela sam neke peškire i ogrnula se. Srećom oko jedan sat došla je policija, našli su zapaljena kola, koja su od moje rođake. Zvali su i hitnu pomoć, dali su mi injekcije da mi spuste pritisak - priseća se naša sagovornica dok nam pokazuje prostorije u kojima su sve stvari razbacane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike