Imućna porodica bila tipovana? Novi detalji o krađi zlatnih poluga od pola miliona evra

29.10.2023

15:29

0

Autor: Mi. S.

Lopov koji je uhapšen vlasnicima je oduzeo velike količine zlatnog nakita, dukata, zlatnih poluga

Imućna porodica bila tipovana? Novi detalji o krađi zlatnih poluga od pola miliona evra
Ilustracija - Copyright Pixabay

Lopov je iz kuće u kragujevačkom naselju Mala Vaga odneo bogat plen vredan čak pola miliona evra. Vlasnicima je oduzeo velike količine zlatnog nakita, dukata, zlatnih poluga, čija je vrednost veća od 500.000 evra. Policija je pronašla i uhapsila osumnjičenog, a reč je o osobi koja je godinama činila teške krađe.

S vlasnicima, koji su inače poznati i imućni građani, obavljen je razgovor, a oni su inspektorima otkrili svoje sumnje i saznanja. Policija je na licu mesta uzela otiske i DNK tragove, što je uz snimke sa sigurnosnih kamera pomoglo u otkrivanju počinioca.

Rad na rasvetljavanju svih okolnosti ove krađe je u toku, a inspektori nisu isključili mogućnost da je imućna kragujevačka porodica tipovana. Ne bi trebalo isključiti mogućnost da je krađu organizovao neko ko je blizak porodici, odnosno neko ko im je dolazio u kuću i ko je znao da oni imaju zlatne poluge i toliko vredne dragocenosti.

Ova krađa je do sada najveća pojedinačna krađa dragocenosti u Kragujevcu. U istom naselju, inače, nekoliko građana prijavilo je da su im kuće obijene i pokradene i ispituje se da li uhapšeni ima veze sa njima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike