Pretukao prostitutku jer nije htela da ponovo imaju odnose: Kristijan priznao da je davio i šutirao Kineskinju, pa je osuđen

01.11.2023

12:22

0

Autor: Mi. S.

Kristijan D. osuđen je na uslovnu kaznu zatvora zbog napada na kinesku prostituku L. Y.

Pretukao prostitutku jer nije htela da ponovo imaju odnose: Kristijan priznao da je davio i šutirao Kineskinju, pa je osuđen
Kristijan D. - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Kristijan D., koji je početkom oktobra u hotelu u centru Beograda pretukao kinesku državljankusklopio je sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, nakon čega je osuđen uslovno na godinu dana zatvora sa rokom provere od tri godine. Takođe, njemu je izrečena i mera proterivanja iz Srbije, i to na dve godine.

Crnogorski državljanin Kristijan D., kako je utvrđeno, napao je ženu L. Y. jer nije želela da ponovo ima sa njim seksualne odnose.

Krivično delo koje mu se stavlja na teret počinio je 5. oktobra ove godine oko 17 časova u Beogradu u hotelskoj sobi, tako što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao L. Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac.

Kako se dodaje, u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak seksualnog odnosa, što je oštećena odbila, imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide.

- Zbog toga se osumnjičeni razbesneo, jer nije završio seksualni odnos, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali ju je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu, što su građani videli i prijavili - saopšteno je ranije iz Prvog tužilaštva.

Nesrećnu ženu, spasao je Nenad Černoš, radnik u kurirskoj službi i šef organizacije "Srcem za komšiju", koji je video jezive scene na terasi hotela dok je bio na pauzi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike