Ovo je Crnogorac koji je brutalno pretukao Kineskinju u hotelskoj sobi! Nije želela s njim da ima odnos, pa ju je šutirao i davio

06.10.2023

18:16

0

Autor: Lj. S.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom D.K. odredi pritvor

Ovo je Crnogorac koji je brutalno pretukao Kineskinju u hotelskoj sobi! Nije želela s njim da ima odnos, pa ju je šutirao i davio
Kristijan D. - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Crnogorac Kristijan D., koji je juče oko 17 sati u hotelu, u centru Beograda, pretukao kinesku državljanku sa kojom je bio u sobi, salušan je danas u tužilaštvu gde je delimično priznao krivicu. 

Ovaj nasilnik se sumnja da je napao ženu L. Y., jer nije želela ponovo da ima sa njim seksualne odnose. 

- Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni D.K. je krivično delo, koje mu se stavlja na teret, izvršio dana 5. oktobra 2023. godine, oko 17 časova u Beogradu u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac - saopštilo je tužilaštvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako se dodaje u saopštenju, u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide.

- Zbog toga se osumnjičeni razbesneo, jer nije završio seksualni odnos, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili - saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom D.K. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu.

Podsetimo, zlostavljanje se dogodilo juče u centru Beograda, a za nasilje se saznalo kada se na Instagramu pojavio video-snimak sa terase jednog hotela, u blizini Zelenog venca, na kome se vidi kako muškarac brutalno tuče i davi ženu, i čak u jednom trenutku pokušava da je baci sa terase, dok ona vrišti i zapomaže. 

U tom momentu pojavio se jedan muškarac koji ga je sprečio u nameri da baci ženu sa terase. 

Pozvana je i policija koja je ubrzo stigla. 

Pretučenu ženu Hitna pomoć je prevezla u Urgentni centar, a lekari su joj, srećom, konstatovali lakše povrede.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike