Detalji drame u Beogradu: Crnogorac tukao Kineskinju i hteo da je baci sa terase hotela! (VIDEO)

06.10.2023

09:22

0

Autor: Mi. S.

D. K. (28) je u policiji izjavio da je Kineskinju napao, jer mu je uzela dokumenta i novac

Detalji drame u Beogradu: Crnogorac tukao Kineskinju i hteo da je baci sa terase hotela! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright RINA

Crnogorski državljanin D. K. (28) uhapšen je sinoć u Beogradu nakon što je brutalno pretukao i umalo bacio sa terase Kineskinju sa kojom je bio u hotelskoj sobi.

Prema nezvaničnim informacijama, Crnogorac je posle hapšenja izjavio da je napao i pretukao Kineskinju sa kojom je bio u sobi, jer mu je ona uzela dokumenta i novac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Uhapšenom nasilniku po odluci Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno je policijsko zadržavanje zbog nasilja, ali i remećenja javnog reda i mira i on će danas biti prievden na saslušanje kod tužioca.

Za užasno nasilje saznalo se kada se na Instagramu pojavio snimak sa terase jednog hotela u blizini Zelenog venca na kome se vidi kako muškarac brutalno tuče i davi ženu i čak u jednom trenutku pokušava da je baci sa terase, dok ona vrišti i zapomaže. 

U tom momentu pojavio se jedan muškarac koji ga je sprečio u nameri da baci ženu sa terase. Pozvana je i policija koja je ubrzo stigla. Pretučenu ženu Hitna pomoć je prevezla u Urgentni centar, a lekari su joj, srećom, konstatovali lakše povrede.

U policiji kažu da će istragom biti utvrđeno u kakvom su odnosu bili uhapšeni crnogorski državljanin i Kineskinja, jer je on izjavio da ju je angažovao kao poslovnu pratnju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike