Suprugu zaklao dan pre bratove sahrane! Jezivi detalji ubistva kod Paraćina

14.10.2023

18:11

0

Autor: Mi. S.

Mrtvu majku jutros je našao sin jedinac kada je došao da ih obiđe pošto je često dolazio sa svojom porodicom

Suprugu zaklao dan pre bratove sahrane! Jezivi detalji ubistva kod Paraćina
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Knjigovođa u penziji Miladin L. (73) iz Paraćina, u noći između petka i subote, zverski je ubio svoju suprugu Kaju L. (70) u porodičnom domu u paraćinskom naselju Gloždak, navodno posle kraće svađe.

- Šokirani smo zločinom koji se dogodio! Takav skladan par nikada niste videli, koliko su se samo poštovali i voleli, da se mi i dalje nadamo da je neka greška - kažu komšije ovog bračnog para koji je živeo sam.

Prema njihovim rečima, mrtvu majku jutros je našao sin jedinac kada je došao da ih obiđe pošto je  često dolazio sa svojom porodicom. Donosili su im stvari iz prodavnice kako se oni ne bi mučili.

- Nešto su se izgleda baš strašno posvađali čim je on uopšte i digao ruku na nju, a kamoli da je tako zverski ubije. Nožem je izbo po telu i valjda joj prerezao grkljan - pričaju komšije u šoku.

Oni kažu da su kad su videli Hitnu pomoć i policiju mislili da je nekome od njih pozlilo. Međutim, kad su videli forenziku bilo im je jasno da se dogodila tragedija. Ženu su izneli u crnoj kesi.

- Neka počiva u miru ta divna žena, a on je od sebe onako duhovitog i obožavanog čoveka napravio monstruma da ga sad svi pljuju i kunu zbog toga što je tako ubio - kaže jedna komšinica.

Prema njihovim rečima, Kaja je radila je kao trgovac prvo u Paraćinu, a zatim i u obližnjim mestima. Miladin je pre nekih pet ili šest godina otišao u penziju, i od tada je često bio viđen po kraju. Imao je više slobodnog vremena.

- Zadesila ih je još jedna tragedija. Za sutra je bila zakazana sahrana Miladinovog brata koji je preminuo od bolesti! Svi su zanemeli kada su čuli šta je on uradio, a sada nesrećna porodica sprema još jednu sahranu nema od bola - zaključuje jedan komšija.

Miladin L. je uhapšen danas zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike