Manijak iz Paraćina iz čista mira pretukao devojku (20) na ulici: Zatvoreno joj oko, polomljena jagodična kost i vilica

11.09.2023

00:22

0

Anastasija je završila na operacionom stolu sa ozbiljnim telesnim povredama, uključujući prelome jagodične kosti i vilice

Manijak iz Paraćina iz čista mira pretukao devojku (20) na ulici: Zatvoreno joj oko, polomljena jagodična kost i vilica
pretučena Anastasija Aleksić - Copyright Printskrin/TV Pink

Petonedeljni odmor u Paraćinu za Anastasiju Aleksić iz Austrije neočekivano je prerasao u stravičan incident. Dok je mirno sedela u kafiću, nepoznati napadač je iznenada nasrnuo na nju, nanoseći teške povrede u brutalnom napadu koji je šokirao sve u gradu.

Devojka je završila na operacionom stolu sa ozbiljnim telesnim povredama, uključujući prelome jagodične kosti i vilice.

Njen otac, Goran Aleksić, u emotivnom ispovestu za jutarnji program "Pink" televizije, podelio je detalje ovog strašnog događaja.

- Izašla je sa drugaricama tu noć u kafić. Među nekim momcima se desila svađa, prepirka, moja ćerka je pokušala da izađe napolje, izašla je, htela je da pozove taksi, međutim manijak ju je udario i pala je... Tukao ju je šakom, stegnutom pesnicom... Deca nisu bila svesna šta se dešava, ali su pozvali Hitnu i policiju - kaže Goran.

Tanjug/JADRANKA ILIĆ
 

Ova devojka, koju je manijak pretukao iz čista mira, kaže da se ne seća gotovo ničega od momenta kada je pala od prvog udarca. Kada je otvorila oči videla je samo lekare oko sebe.

- Krvarila sam dva sata. Kada sam pala znam samo da sam pala i sećam se da kada sam se probudila došla je hitna. Nikada ga nisam videla, on je uzeo i prebio me. Plašim se i za svoje prijatelja i za sebe - izjavila je.

Manijak koji je krvnički tukao devojku od ranije je poznat policiji, tvrde. Kako kažu, osim kratkih izjava same Anastasije i par svedoka, manijak je na prepoznavanje otišao tek pet dana kasnije. Policija ga nije zadržala, a svedoci jedan po jedan odustaju od svedočenja, zbog straha da bi ista situacija mogla i njih da zadesi.

- Nakon prepoznavanja, on je i dalje na slobodi. Tog dana smo imali više svedoka, posle niko nije hteo da svedoči, zbog straha, kažu da će opet izlaziti u grad i boje se osvete - naveo je Goran.

Nemili događaj odigrao se 18. avgusta u ispred kafića u Paraćinu. Do danas ništa konkretno nije urađeno povodom tog slučaja, kako tvrde oštećeni. Manijak je i dalje na slobodi, iako kako kaži, ima sasvim dovoljno elemenata da se slučaj prosledi tužilaštvu.

Od zadobijenih batina Anastasija je imala zatvoreno oko, dobila je fakturu jagodične kosti, usne su joj ušivane, a čak se i na noktima vide tragovi nasilja.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike