Horor u Obrenovcu: Devojku danima držao kao roba, tukao je čime je stigao - život joj visi o koncu!

07.09.2023

09:15

0

Izvađena joj je slezina, nanete su joj teške telesne povrede

Horor u Obrenovcu: Devojku danima držao kao roba, tukao je čime je stigao - život joj visi o koncu!
Copyright Profimedia

U Obrenovcu je uhapšen muškarac zbog sumnje da je devojku iz Beograda zatvorio u svojoj kući, držao kao roba i tukao do te mere da joj je naneo povrede opasne po život.

Otmičar tvrdi da su dugo u vezi, a ona objašnjava da su se upoznali na Fejsbuku, pa je tako i došla kod njega.

Kada je došla, zaključao ju je i nad njom se iživljavao četiri dana. Tukao je rukama, nogama, predmetima iz kuće, bukvalno čime je stigao. Svašta joj je radio.

Posle četiri dana uspela je da pobegne i vrati se u Beograd kod majke koja je jedva uspela da je nagovori da ode kod lekara.

Pretučena devojka je otišla posle dan i po. Hitno je operisana. Izvađena joj je slezina, nanete su joj teške povrede i "život joj visi o koncu".

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

Podsetimo, ovo je drugi zabeleženi slučaj brutalnog višednevnog maltretiranja žene u Obrenovcu. Naime, mladić L. M. je krajem jula prošle godine zatočio devojku sa kojom je bio u vezi i tri dana se iživljavao nad njom.

Tukao ju je rukama i nogama po telu, pretio da će ubiti nju i njenu porodicu, pa joj stavljao nož pod grlo. U jednom momentu je čak i počeo nožem preteći da ide po njenom telu. Ona tri dana uopšte nije pila vodu jer joj dečko to nije dozvoljavao, ali ju je nasilno hranio. Polivao ju je vodom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike