Žurka do zore: Zoran Marjanović proslavio izlazak na slobodu - imao je dva povoda za slavlje!

05.10.2023

08:05

0

Marjanović je do zore slavio u krugu porodice i najbližih prijatelja i nada se da će mu prvostepena presuda biti poništena i da će u ponovljenom postupku biti oslobođen svih optužbi, te konačno postati slobodan čovek

Žurka do zore: Zoran Marjanović proslavio izlazak na slobodu - imao je dva povoda za slavlje!
Zoran Marjanović - Copyright ATAImages/M.M.

Bio je 2. april 2016. godine, nešto posle 20 sati, kad je u medijima odjeknula vest da je nestala pevačica "Granda" Jelena Marjanović i to na svega nekoliko stotina metara od supruga Zorana Marjanovića i tada petogodišnje ćerkice Jane. Ubrzo, pronađena je ubijena na nasipu u prigradskom naselju Crvenka.

Upravo je njen suprug Zoran, prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo u aprilu 2016. Međutim, preksinoć je, pušten iz pritvora, a to je umeo da proslavi. Naime, on je napravio veliko okupljanje kako bi obeležio izlazak na slobodu i rođendan njegove devojke Zorice Zoke Mitrović, saznaje "Informer".

Antonio Ahel/ATA Images
Jelena i Zoran Marjanović

Marjanović je do zore slavio u krugu porodice i najbližih prijatelja i nada se da će mu prvostepena presuda biti poništena i da će u ponovljenom postupku biti oslobođen svih optužbi, te konačno postati slobodan čovek.

- Proslava je bila organizovana u Miloševom stanu, u krugu najbližih prijatelja i rođaka. Bilo je veselo, Zoran je bio pomalo zbunjen i uzbuđen jer se iznenadio kad su ga u utorak obavestili u CZ-u da izlazi na slobodu. Bilo je veselo i emotivno na proslavi, a imali su dva povoda za slavlje - Zoranov izlazak na slobodu i rođendan njegove devojke Zorice - ispričao je dobro upućen izvor "Informera".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike