Oglasio se Marjanovićev advokat: Zoran sada ima samo jedan sudbonosni put (FOTO)

04.10.2023

14:41

0

Autor: 24sedam

Nikola Dumnić, advokat Zorana Marjanovića, izjavio je da odluka Apelacionog suda za njega nije šok s obzirom na sadržinu dokaza ida će o sudbini odlučivati samo sud

Oglasio se Marjanovićev advokat: Zoran sada ima samo jedan sudbonosni put (FOTO)
Zoran Marjanović - Copyright ATAImages/M.M.

Nikola Dumnić, advokat Zorana Marjanovića, izjavio je da odluka Apelacionog suda za njega nije šok s obzirom na sadržinu dokaza koji poseduju i apelovao na medije da ne daju prostor ljudima koji pričaju neistine.

On je naglasio da o daljoj sudbini Zorana Marjanovića odlučuje isključivo sud.

- Nemam ništa protiv da mediji izveštavaju, međutim, razni ljudi sebi daju za pravo da komentarišu, pričaju neistine, priče koje nisu vezane za postupak, jer je takva atmosfera u javnosti doprinela onakvoj prvoj odluci suda - kaže on.

ATAImages/M.M.
Zoran Marjanović po izlasku iz Centralnog zatvora

Kako je dodao, jučerašnja odluka Apelacionog suda ukazuje na to da je vrlo verovatno da će prvostepena odluka biti ukinuta, i da će se predmet vratiti na sam početak.

- Ne bih spekulisao, ali sve što se juče desilo, ukazuje na to - naveo je Dumnić.

Ponoviće se krivični postupak, biće drugo veće, i doneće se odluka o njegovoj krivici, objašnjava advokat.

- Meni je nemoguće da, ukoliko je Zoran učinilac, ne postoji nijedan dokaz protiv njega. Veštaci su se izjasnili da je nemoguće, da on, ako je izvršio delo, na sebi nema krvi bivše supruge. Meni je neverovatno da smo došli u fazu da posle sedam i po godina razgovaramo o njemu kao krivcu - dodao je Dumnić.

Govoreći o pričama da je pre sedam i po godina, istraga traljavo urađena, Dumnić kaže da je u pitanju još jedan niz spekulacija. Kako kaže, dokazi i tragovi sa lica mesta, odmah su obrađeni, a isti, ne ukazuju na to da je Marjanović počinio ovo delo.

- Mi smo se kao odbrana uvek pozivali na konkretne argumente, i nismo se bunili protiv iznošenja druge strane. Međutim, veliki je problem atmosfera koja je kreirana protiv Zorana Marjanovića - kaže Dumnić.

Printscreen/Facebook
Ubistvo Jelene Marjanović i dalje misterija

Zoran Marjanović je juče, odlukom Apelacionog suda pušten iz pritvora u kome je bio od 22. jula prošle godine kada ga je Više sud u Beogradu osudio na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge pevačice Jelene Marjanović.

Podsetimo Jelena Marjanović je sa suprugom Zoranom i ćerkicom 2. april 2016. došla na nasip i Borči i otišla da trči, a onda je nestala i njeno telo je sledećeg dana pronađeno u kanalu punom vode.

Istragom je utvrđeno da je Jelena napadnuta na livadi između nasipa i kanala i da je ubica trčao za njom i kada je sustigao više puta je udario nekim metalnim predmetom po galiv i telu, a onda dok je još disala bacio u kanal pun vode, gde je pronađena. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike