Zla kob porodice Marjanović: Misterija kruga sedam smrti oko ubijene pevačice (FOTO)

04.10.2023

20:45

0

Autor: 24sedam

Ubistvo pevačice pokrenulo je lanac smrti koji su povezani sa Jelenom i Zoranom Marjanovićem

Zla kob porodice Marjanović: Misterija kruga sedam smrti oko ubijene pevačice (FOTO)
Copyright 24sedam/ATA Images/Printcsreen/Facebook

Bio je 2. april 2016. godine, nešto posle 20 sati, kad je u medijima odjeknula vest da je nestala pevačica "Granda" Jelena Krsmanović i to na svega nekoliko stotina metara od supruga Zorana Marjanovića i tada petogodišnje ćerkice Jane. Ubrzo, pronađena je ubijena na nasipu u prigradskom naselju Crvenka.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
Jelena Marjanović sa ćekrom Janom

Njen muž, juče je pušten iz pritvora jer mu je Apelacioni sud u Beogradu oborio presudu na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge. 

ATAImages/M.M.
Zoran Marjanović po izlasku iz Centralnog zatvora

Ali, Jelenino ubistvo povuklo je crni niz smrti...

PELAGIJI MANOJLOVIĆ (75), Jeleninoj baki, srce je prepuklo od tuge. Preminula je 23. maja 2016. godine u Novom Pazaru, tačnije ni dva meseca od ubistva svoje mezimice. Zvanični uzrok smrti - moždani udar.

ZORICA KRSMANOVIĆ (53), pevačicina majka, teško je obolela od kancera. Njena bolest se pogoršala posle zločina i umrla je 4. oktobra 2016. godine u svojoj kući u Borči. Jelena se neposredno pred smrt čula sa majkom. Ćerka joj je rekla da trči na nasipu u Borči, i time je opovrgla sve teze da je pevačica ubijena negde drugde.

Pre ubistva Jelene, od kancera joj je preminuo otac Dušan Krsmanović, koji joj je bio oslonac u životu. Od tog udarca, ona je izgubila glas i nije nastupala tri godine. Preminuo joj je potom i stric za koga je bila vezana.

SAŠA MILOŠEVIĆ (47), autor stihova za pokojnu Jelenu Marjanović i druge estradne zvezde, preminuo je na Badnji dan ili Božić 2018. Srce mu je stalo u stanu u Beogradu.

 
Printcsreen/Instagram/ana bekuta
Saša Milošević

On je ispisao i stihove koji su uklesani na Jeleninom spomeniku.

DEJAN JOVIĆ (48), zamenik načelnika Trećeg odeljenja za krvne i seksualne delikte beogradske policije, koji je bio uključen i u istragu ubistva pevačice Jelene Marjanović u Borči, preminuo je u 3. jula 2020. godine na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Printscreen/Facebook
Inspektor Dejan Jović

Jović, koji je zbog profesionalnih istraga, pored ostalog i hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za "ubistvo na šinama" 2017. godine, bio u nemilosti nekadašnje vrhuške u MUP Srbije, kao i tadašnje državne sekretarke u srpskoj policiji Dijane Hrkalović, preminuo je, kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, prirodnim putem u maju 2020. godine u Infektivnoj klinici u Beogradu

Njegov otac Vukosav Jović i prijatelji nikada nisu poverovali da je smrt nastupila prirodnim putem i mišljenja su da je otrovan.

RADA MATIĆ (41) preminula je 3. septembra 2021. godine. Ona se mesecima vrtela po medijima kao žena koja se samo mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović dopisivala sa njenim suprugom Zoranom.

Printcsreen/Happy Tv/Ćirilica
Rada Matić

Matićeva, koja je živela u Beču, tvrdila je da se sa Marjanovićem dopisivala prvo na Fejsbuku, a potom i preko Vajbera. Iako su razmenjivali eksplicitne poruke, tvrdila je da je samo nameravala da sazna šta se tačno dogodilo Jeleni i da li je njen suprug umešan.

VLADIMIR MARJANOVIĆ (68), Zoranov otac, izdahnuo je u Zemunskoj bolnici 29. septembra 2021. godine od srčanog udara. Najstariji muškarac u porodici Marjanović poslednjih godina bio je praktično Zoranova senka, a kada je odbio da pred tužilaštvom i sudom priča o ubijenoj snajki, njenom i sinovljevom odnosu i danu kada je nestala i ubijena, postao je sumnjiv javnosti i istražnim organima.

M. M./ATAImages
Vladimir Marjanović sa sinom

Na sahranu nije došla supruga Zorica jer je bila u teškom zdravstvenom stanju i nisu ni smeli da joj saopšte da je Vladimir preminuo. 

ZORICA MARJANOVIĆ (71), Zoranova majka, preminula je samo šest meseci posle smrti supruga, i to 22. aprila 2022. godine. Dva dana ranije doživela je moždani udar od čijih joj je posledica stalo srce. Lekari u Urgentnom centru, po viđenju snimka skenera glave i njenog stanja, poručili da ne bi bilo svhe da se Zorica hospitalizuje. Umrla je u svojoj kući. Zorica je u jednom trenutku bila i u pritvoru zbog snajinog ubstva, a bila je i na poligrafu koji je prošla.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike