24sedam ispred kuće Zorana Marjanovića: Niko ne otvara vrata, a prozori otvoreni! Komšije kažu da je kuća na prodaju? (FOTO/VIDEO)

03.10.2023

17:19

0

Autor: 24sedam

Viđali smo samo ženu koja je dolazila da hrani psa - rekao je za 24sedam jedan od komšija

24sedam ispred kuće Zorana Marjanovića: Niko ne otvara vrata, a prozori otvoreni! Komšije kažu da je kuća na prodaju? (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/J.J. ATAImages/Antonio Ahel

Zoran Marjanović je na opšte iznenađenje javnosti danas pušten iz zatvora, a reporteri portala 24sedam nalaze se ispred njegove kuće u Borči.

Kako komšije nezvanično kažu, on navodno više ne živi na ovoj adresi, ali su prozori na kući otvoreni, a u dvorištu se nalazi pas.

- Viđali smo samo ženu koja je dolazila da hrani psa - rekao je za 24sedam jedan od komšija.

Žena koja je dolazila redovno da hrani psa i provetrava kuću je Zoranova kuma Vera. U kući je, navodno, isključena struja.

Navodno, Marjanović više ne živi u Borči, već se preselio u Krnjaču.

Kako 24sedam nezvainično saznaje, po komšiluku se priča da Marjanović navodno prodaje kuću u Borči za 500.000 evra.

Podsetimo, Marjanović je danas izašao iz CZ na slobodu, a odmah po napuštanju zatvora dao je izjavu za medije.

- Jedva čekam da zagrlim Janu. Mogu reći da sam prijatno iznenađen odlukom - rekao je on.

Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, dana 3. oktobra 2023. godine doneo je rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike