Zoran Marjanović neprepoznatljiv nakon 14 meseci provedenih iza rešetaka! (FOTO)

03.10.2023

18:49

0

Autor: Lj. S.

Njega je odmah po izlasku iz zatvora dočekala devojka Zorica Mitrović

Zoran Marjanović neprepoznatljiv nakon 14 meseci provedenih iza rešetaka! (FOTO)
Zoran Marjanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Zoran Marjanović pušten je danas iz pritvora u Okružnom zatvoru, gde je proveo 14 meseci, a odmah po izlasku prisutni su uočili ogromnu promenu u njegovom fizičkom izgledu. 

Sudeći po fotografijama, Marjanović danas ima dosta kilograma manje, ošišan je na ćelavo, bled je i njegove obrve su tanje nego ranije. 

Njena je odmah po izlasku iz zatvora dočekala devojka Zorica Mitrović. 

24sedam/Goran Sivački
 

Podsetimo, Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, koji je prošle godine, osuđen na 40 godina zbog ubistva svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, pušten je iz Centralnog zatvora.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - naveo je danas Apelacioni sud.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike