"Se**i mamica" izašla iz ilegale: Šok iskaz prostitutke iz Novog Sada

06.09.2023

10:13

0

Došao po seksi usluge pa ga oteli

"Se**i mamica" izašla iz ilegale: Šok iskaz prostitutke iz Novog Sada
Ilustracija - Copyright Profimedia

Biljana Ć. (41), iz Bogatića sa boravištem u Novom Sadu, koja je optužena da je sa zemljakom i ljubavnikom Milanom P. (36), otela njenog klijenta u prostituciji juče je pričala na suđenju u novosadskom Višem sudu. Ona je davala iskaza dva i po sata i sve negirala, dok njen ljubavnik nije hteo da priča.

Optužena prostitutka je sve počinila iz straha za svoj i život dece, jer je veoma često bila meta Milanove agresivnosti. Mada, juče nije uspela da objasni predsednici veća sudiji Ivani Josifović kako to da je u dugogodišnjoj vezi sve to činila, na kraju se mirila s Milanom koji je proveo nekoliko godina na robiji a istovremeno je bio u vanbračnoj zajednici s drugom ženom sa kojom je imao maloletno dete.

Кao obrazloženje je navodila strah. Ipak, nije znala da kaže kako to da se na video snimci njenog partnera vidi da zlostavljala seksualnu mušteriju u iznajmljenom novosadskom stanu, i pritom se smeje.

Pexels
 

U optužnici se navodi da su ljubavnici odveli oštećenog uz pretnje ubistvom nakon što je u stan, koji je ona iznajmila na Bulevaru oslobođenja, došao klijent koji se javio preko portala "Seksi mamica". Кako nije išlo sve glatko, gost je hteo da ode, ali je Milan iskočio iz druge prostorije i rekao da zbog poniženja "njegove mame" treba da plati 9.000 evra.

Milan je i ranije, tokom njenih pružanja usluga, praktikovao da se prikriva. Njegov zadatak je bio da se tu nađe u slučaju zaštite i eventualnih problema oko isplate, ali ispostavilo se na kraju ročišta da se i zadovoljavao gledanjem "vrelih akcija".

Po optužnom aktu, lane, u noći između 5. i 6. jula mušterija je bila nezadovoljna uslugom, tražila je 50 evra nazad. Onda je izleteo Milan, zapretio mu nožem i zatim je iz "nisana" klijenta uzeo još oko 400 evra. 

Potom su pokušali da iznude još nekoliko hiljada evra i da im prepiše vozilo na ime poznanika. Oštećeni je na kraju završio u jednom beogradskom stanu odakle je nakon "sklopljenog dogovora" uspeo da ode. Policija je uskoro uhapsila okrivljene.

- Milan mi je pružao zaštitu bez obzira što nisam imala prethodno problema. Zatvorila sam kafanu u mom mestu, koja je dobro radila i pobegla od njega i njegovih nasrtaja. Radila sam u Novom Sadu jedno vreme pošteno, prodavala sam na pijaci, ali sam imala novčanih poteškoća. Ušla sam u prostituciju, iznajmila stan, a tog dana imala sam jednu mušteriju pre podne, a ovaj čovek je stigao uveče. U oba slučaja Milan je bio na terasi. Bez obzira na to koliko to čudno zvuči, nije se bunio što sam se okrenula takvoj zaradi. Nije mi bio makro, a takve ljude je prezirao. Nismo imali ni dogovor o njegovoj zaradi, častila sam ga, od slučaja do slučaja. Iz celog ovog događaja uzela sam samo 50 evra, koji mi je dao oštećeni da bi mu omoguićila to što je tražio - kazala je juče okrivljena, a prenosi "Dnevnik".

Pretres se nastavlja ispitivanjem svedoka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: dnevnik

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike