Makroa Vorena razotkrila nezadovoljna mušterija: Zaključao se u kupatilo jer su hteli da ga biju, pa zvao policiju!

11.04.2023

10:05

0

Voren je na saslušanju u tužilaštvu negirao krivicu

Makroa Vorena razotkrila nezadovoljna mušterija: Zaključao se u kupatilo jer su hteli da ga biju, pa zvao policiju!
Copyright Printscreen/Facebook/vvi

Voren V. I. (29) koji je uhapšen prošle nedelje na Novom Beogradu zbog trgovine ljudima i posredovanja u vršenju prostitucije, razotkriven je zahvaljujući jednom muškarcu, odnosno mušteriji.

Policiju je, kako piše "Telegraf", pozvao Beograđanin i rekao da je zatvoren u kupatilu i da su mu u stanu tri osobe koje žele da ga prebiju jer se žalio na "robu".

- Na adresu mu je došla devojka koju je poslao V.V.I. .Kada ju je video na vratima muškarac je rekao da to nije ona sa "Fejsbuka" i da je ružna. Tražio je da mu se vrati novac ili dovede devojka sa slike. Ubrzo su mu se na vratima pojavile tri osobe koje su mu zapretile batinama. On se zatvorio u toalet i pozvao policiju. Tada je klupko ovog zločina i krenulo da se razotkriva - kaže izvor blizak istrazi.

Ubrzo je ceo slučaj razotkriven i Vorenu su stavljene lisice na ruke. 

Podsetimo, Voren se sumnjiči da je vrbovao devojku za vršenje prostitucije, od decembra prošle godine do kraja marta ove godine.

U saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu se navodi da je Voren sa devojkom stupio u emotivnu vezu i stekao njeno poverenje prividno dobrim odnosom prema njenom detetu iz prvog braka, znajući da je ona u lošoj materijalnoj situaciji iz prvog braka.  

Sumnja se da joj je obećao da će moći da prestane da se bavi prostitucijom kad god bude želela, odnosno kad skupe malo novca. Tužilaštvo ga sumnjiči da je postavljao njene slike na društvenim mrežama, određivao cene usluga, ugovarao klijente i iznajmljivao stanove za pružanje usluga, kao i da ju je tukao, u slučaju da odbije klijenta.

Sumnja se da joj je pretio, kao i njenoj porodici i prijateljima i da ju je ucenjivao da bude s njim i da se bavi prostitucijom za njegov račun.

Tužilaštvo je saopštilo da će protiv Vorena V. I., u vezi sa još jednom devojkom, biti sprovedene i dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije, za koje je zaprećena kazna zatvora od od šest meseci do pet godina i novčana kazna. 

Voren je na saslušanju u tužilaštvu negirao krivicu nakon čega mu je određen pritvor.

Za krivično delo trgovina ljudima zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike