Ljudi, šta vam je? Još jedna vožnja u kontra smeru kod Batajnice: Popalio sva četiri svetla, a onda napravio zaokret (VIDEO)

06.09.2023

00:39

0

Jedan od korisnika Instagrama tvrdi da se to često dešava na toj deonici puta

Ljudi, šta vam je? Još jedna vožnja u kontra smeru kod Batajnice: Popalio sva četiri svetla, a onda napravio zaokret (VIDEO)
još jedna vožnja u kontra smeru kod Batajnice - Copyright Printskrin/Instagram/moj_beo_grad_

Na putu od Batajnice prema Zemunskom polju, večeras oko 23 časa, vozači su bili svedoci još jednog opasnog incidenta na autoputu. Nekoliko vozila zateklo se oči u oči sa vozačem koji se kretao u kontra smeru, izazivajući paniku među ostalim učesnicima u saobraćaju.

Nažalost, pravovremeno snimanje ovog opasnog incidenta nije bilo moguće, jer su se na putu pojavila druga vozila, trubeći upozoravajući na opasnost. Vozač koji je i dalje uporno vozio u kontra smeru napravio je iznenadni zaokret pre nego što je stigao do semafora koji vodi ka Zemunskom polju, vraćajući se u pravi smer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Jedan od korisnika Instagrama tvrdi da se to često dešava na toj deonici puta.

"Ovaj dripac se najverovatnije se uključio sa sporednog puta i mrzelo ga da kruži do petlje da bi se uključio u ispravan smer. Rade to ponekad na toj deonici."

Policija je pozvana na mesto događaja kako bi istražila ovaj incident i utvrdila da li postoje dodatne informacije o vozaču.

Da podsetimo, ovo je druga vožnja u kontra smeru koja je zabeležena večeras u Beeogradu. Jedan "junak" je vozio u suprotnom smeru kod aerodroma "Nikola Tesla. Sve se dogodilo samo dva dana pošto je vozač "punta" poginuo Dejan J. (53) na autoputu Miloš Veliki kada se automobil zapalio kada je udario u drugo vozilo.

Bonus video:

Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike