Biznismen sa Dedinja zapalio 3 automobila jer je posumnjao da ga žena vara! Luksuzna vozila potpuno izgorela, šteta 200.000 evra

29.08.2023

22:00

0

On je, kako navode izvori, prvo zapalio svoj automobil, a onda i suprugin, da bi vatra zahvatila i treće vozilo

Biznismen sa Dedinja zapalio 3 automobila jer je posumnjao da ga žena vara! Luksuzna vozila potpuno izgorela, šteta 200.000 evra
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nebojša M. (49), biznismen sa Dedinja, uhapšen je zbog sumnje da je zapalio tri automobila i to, kako se pretpostavlja, jer je sumnjao da ga žena vara. On je, kako navode izvori, prvo zapalio svoj automobil, a onda i suprugin, da bi vatra zahvatila i treće vozilo. Šteta je procenjena na 200.000 evra.

Navodi se da je plamen progutao BMW X6, "audi Q8" i još jedan BMW.

Vatra koja je buknula probudila je komšije.

- Ogromna je šteta nastala, "audi" je potpuno uništen. Vatrogasci su brzo stigli u zgradu, ali je vatra bila ogromna, požar je probudio celu zgradu - kaže sagovornik.

Kako saznaje Blic, Nebojša M. je ušao u garažu oko 6 sati ujutru i zapalio BMW X6 i polupao stvari okolo.

- Potom se vratio u stan, natopio krpe benzinom, a onda se vratio u garažu i u BMW X6 ugurao krpu i zapalio je, a to je uradio i sa "audijem Q8 koji je bio tu. Sve je uništeno i izgorelo - kaže izvor Blica.

 

Na saslušanju ćutao, određen mu pritvor

Na predlog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu njemu je određen pritvor.

- Na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati 25.08. On je prilikom saslušanja u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznese odbranu, odnosno da se brani ćutanjem, posle čega mu je sudija za prethodni postupak na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana. Pritvor mu je određen kako ne bi boravkom na slobodi uticao na svedoke koji će biti saslušani tokom istrage - potvrđeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Profimedia
 

Kako se navodi, Nebojša i njegova supruga žive na relaciji Beograd - Rusija.

- Imaju privatnu firmu koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija. Imućna su i dobrostojeća porodica. Međutim, očigledno je bilo da imaju problema. Navodno, Nebojša je kobne noći čuo da ga supruga vara i da ima drugog muškarca. Došao je kući, kako kažu komšije, najverovatnije pod dejstvom alkohola ili nečeg drugog, i u naletu besa zapalio automobile - dodaje sagovornik Kurira.

Prema podacima dostupnim na internetu, navodi se da je Nebojša M. biznismen iz Londona i da živi u Srbiji. Privatna firma, kako se navodi, u njegovom je većinskom i manjinskom vlasništvu njegove supruge. Kancelarije u Beogradu su joj na Novom Beogradu, a osim u Londonu, veliko predstavništvo navodno imaju i u Rusiji.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike