Biznismen koji se ubio u Novom Sadu imao uspešnu firmu: Proizvodio obuću za vojsku, policiju, a izvozio je i u Austriju i Nemačku!

10.04.2023

21:10

0

Autor: Mi. S.

Pored vojne, firma koju je osnovao otac M. T. proizvodi i sve druge vrste obuće

Biznismen koji se ubio u Novom Sadu imao uspešnu firmu: Proizvodio obuću za vojsku, policiju, a izvozio je i u Austriju i Nemačku!
Samoubistvo/Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

Novosadski biznismen M. T. (46), koji je danas presudio sebi u svom stanu u ulici Gari Karolja u novosadskom naselju Telep, kako 24sedam saznaje, bio je vlasnik poznatog preduzeća, koje se bavilo proizvodnjom obuće. Slovio je za uglednog privrednika.

M. T. je svojevremeno pre sedam godina u javnosti izneo neke detalje o svojoj firmi i rekao da preduzeće postoji 25 godina, da ukupno ima 120 zaposlenih i da se bavi proizvodnjom obuće pretežno za potrebe vojske i policije. Firma je svoje proizvode izvozila u Nemačku i Austriju, pa je i njihove vojne i policijske službenike snabdevala obućom i drugom zaštitnom opremom.

Kako je tada izjavio M. T., reč je o porodičnoj firmi koju je 1992. godine osnovao otac od M. T. Pored vojne, proizvodi i sve druge vrsta obuće. Osnovna filozofija firme od prvog dana je stalno ulaganje u najnoviju tehnologiju.

Samoubistvo se, da podsetimo, dogodilo nešto posle 18 časova kada je M. T. ispalio sebi hitac u glavu u svojoj kući.

Detaljnije informacije očekuju se posle okončanja policijske istrage.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike