Ranjeni kik-bokser bio u "bentliju" koji je presekao kolonu predsednika Srbije i učestvovao u ubistvu ispred "Nane"

28.08.2023

09:31

0

On se takođe sumnjiči da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Aleksandra Savkovića (27) ispred diskoteke "Nana" 17. decembra 2017. godine

Ranjeni kik-bokser bio u "bentliju" koji je presekao kolonu predsednika Srbije i učestvovao u ubistvu ispred "Nane"
Stevan D. - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/YouTube

U pucnjavi koja se u nedelju dogodila ispred golf terena "Vamos Padel" na Adi Ciganliji ranjen je Stevan D. (28) koga je nepoznati napadač pogodio sa skutera u kuk i nogu i nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu.

Ranjeni Stevan D. je od ranije poznat policiji. On je uhapšen početkom septembra 2017. godine u bizarnom incidentu u kojem je na kolonu automobila koju su obezbeđivali predsednika Aleksandra Vučića naleteo automobil "bentli“, stranih registarskih tablica, za koji se ispostavilo da je vlasništvo bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića.

YouTube
Stevan D.

Incident se dogodio na Topčiderskoj zvezdi, a nakon što su pripadnici "Kobri“ zaustavili "bentli“, u njemu su kao putnike zatekli Stevana D. i još jednog muškarca, a na mestu vozača Luku Radulovića, tadašnjeg šefa obezbeđenja "Nane“, koji je ubijen 2018. godine oko 1.25 noćas u kafani "Ispod mosta" u Beogradu, a kako se sumnja do krvavog obračuna je došlo zbog svađe oko droge. Policiji je bio poznat kao diler kokaina i neretko je spajan za aktivnosti vezane za narkotike.

On se takođe sumnjiči da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Aleksandra Savkovića (27) ispred diskoteke "Nana" 17. decembra 2017. godine.

Pored toga, Stevan D.  je obezbeđivao beogradske splavove "River" i "Blejvoč", a radio je u agenciji za obezbeđenje čiji je vlasnik ultimat-fajter Dušan Panajotović, koji je bio pod istragom zbog pokušaja ubistva.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike