"Daće i meni anđeli krila da poletim ka tebi u zagrljaj, kćeri moja mila": Otac ubijene Ivane objavio potresnu poruku

22.08.2023

23:43

0

Autor: Mi. S.

Za osumnjičenim crnogorskim državljaninom Jetmirom Gočajem i dalje se traga

"Daće i meni anđeli krila da poletim ka tebi u zagrljaj, kćeri moja mila": Otac ubijene Ivane objavio potresnu poruku
Ivana Krivokapić - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ivana Krivokapić

"Golubice sejo mila, ti raširi svoja krila. Mesto mene ti poleti i na prag moj sleti. Golubice, sejo mila, tamo gde sam i ja nekada bila." Ovim rečima se oglasio otac Ivane Krivokapić (26), studentkinje koja je ubijena 23. decembra u stanu na Zvezdari, uoči osam meseci od smrti njegove ćerke.

"Ponekad se setim, da će doći vreme da i ja poletim, daće i meni anđeli krila da poletim ka tebi u zagrljaj, kćeri moja mila", napisao je neutešni otac.

Crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24) iz Gusinja ubio je studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom podstanarskom stanu na Zvezdari i nestao bez traga. Zločin se dogodio 23. decembra, a Srbija je za Gočajem raspisala međunarodnu poternicu 13. janura.

Neposredno posle Ivaninog ubistva, Gočaj je, kako se sumnjalo, boravio u Crnoj Gori, ali se veruje da je odavno napustio tu državu.

Ivana i Jetmir bili su u emoivnoj vezi, a on je u decembru došao u Beograd, kako bi se video sa Ivanom. Posle zločina, da podsetimo, Gočaj je na svojim profilima na društvenim merežama svakodnevno kačio njihove zajedničke fotografije i potresne, oproštajne poruke.

Printscreen/Facebook
Jetmir Gočaj

Ivanina smrt najteže je pala njenim roditeljima. Gočaj, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, pa je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra prošle godine između 00.37 i 5.30 časova, kako se sumnja, ubio je Ivanu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je tog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Krenuo je potom da joj rukama steže usta i nos, dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio Srbiju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike