Vozač pozitivan na kanabis i alkohol! Detalji prevrtanja u Beogradu na vodi - prošli kroz crvena svetla, nisu stali na znak saobraćajca

17.08.2023

08:04

1

Vozač L.Č. (19) vozio je auto marke "škoda". On se pre nesreće nije zaustavio na znak stop saobraćajnog policajca

Vozač pozitivan na kanabis  i alkohol! Detalji prevrtanja u Beogradu na vodi - prošli kroz crvena svetla, nisu stali na znak saobraćajca
Policija (Ilustracija) - Copyright RINA

Dvojica mlađih muškaraca teško su povređena sinoć kada su se prevrnuli kolima u Beogradu na vodi.  Kolima hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila u Bulevaru Vudroa Vilsona kada je vozilo izletelo van kolovoza i udarilo u metalnu banderu javne rasvete.

Vozač L.Č. (19) vozio je auto marke "škoda". On se pre nesreće nije zaustavio na znak stop saobraćajnog policajca. Škodom je nastavio kretanje i prošao kroz više crvenih svetala na semaforu, nakon čega je došlo do nesreće.

Putnici L.A. (18) i A.P.(18) u svesnom i komunikativnom stanju vozilom Hitne pomoći prevezli u Urgentni centar. L.A. ima prelome ruke i noge, a A.P. je zadobio prelome karlice i pubične kosti.

Kod vozača je na alkotestu otkriveno da je imao 0,44 promila, na droga testu bio je pozitivan na kanabis, i on je zadržan u policijskoj stanici.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike