Anđela, večno zbogom: U belom kovčegu sahranjena žrtva iz Vrčina

28.07.2023

14:07

0

Autor: 24sedam

U krugu porodice i prijatelja sahranjena je Anđela B. koja je sa drugom nastradala na pružnom prelazu

Anđela, večno zbogom: U belom kovčegu sahranjena žrtva iz Vrčina
Beli kovčeg - Copyright RINA

Na groblju u Vrčinu danas je sahranjena Anđela B. (15), devojčica koja je zajedno sa drugom Vukom G. (18) poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u Vrčinu.

Tužna povorka prijatelja, drugara i meštana ovog beogradskog naselja krenula je u 12:30 časova ka grobnom mestu gde je beli kovčeg sa telom tinejdžerke ostavljen na večni počinak. Tokom sahrane svirao je pogrebni trubački orkestar.

Sahrani nije prisustvovao sveštenik, jer Anđela nije krštena, s toga nije bilo ni opela. Ispraćaju su prisustvovali brat, majka, otac i očuh.

Anđela se kobne noći, između ponedeljka i utorka, videla sa dugom i drugaricom Mionom Đ. i Vukom G., nakon čega su otišli da se provozaju. Seli su u automobil za čijim je volanom bio osamnestogodišnji Vuk G. U jednom trenutku, na pružnom prelazu oko 23.20 pri pokušaju da pređu automobilom šine na njih je naletela lokomotiva koja je udarila u automobil, a potom 70 metara gurala auto. Vuk i Anđela podlegli su zadobijenim povredama, a drugarica Miona je ispala iz auta i preživela. 

Vozač "pežoa 308" Vuk G. je juče sahranjen na groblju u Vrčinu.

Bonus video

MUP RS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike