Fališ... Zauvek zajedno: Matej Periš bi danas napunio 29 godina, a otac objavio tužnu poruku

28.07.2023

13:41

0

Autor: 24sedam

Matej Periš, koji je za doček nove 2022. godine nastradao u Beogradu, danas bi napunio 29 godina

Fališ... Zauvek zajedno: Matej Periš bi danas napunio 29 godina, a otac objavio tužnu poruku
matej periš (3) - Copyright 24sedam/Dijana Antonijević

Splićanin Matej Periš, koji je nastradao za doček nove 2022. godine u Beogradu, danas bi proslavio svoj rođendan, pa se njegov otac Nenad oglasio.

Nenad, koji je te 2022. godine pet meseci tragao za sinom koji se vodio kao nestao, sve dok njegovo telo nije pronađeno u Dunavu na Adi Huji u Beogradu, objavio je tužnu poruku posvećenu svom pokojnom sinu.

Antonio Ahel/ATA Images
Nenad Periš

- Pre dve godine na današnji dan bio sam kao i danas, večeras u ovoj dalekoj zemlji, pričali smo. Rekao si mi tada: "Volim te"… Danas, evo, na isti dan koji nisam ni mogao zamisliti da će doći, ja tebi kažem: "Fališ mi, do boli, do boli ...". Danas, kada bi na tvojoj torti bilo 29 sveća, grlim te svom snagom. Zajedno smo kao i tada… Zajedno zauvek - napisao je Nenad Periš na svom Fejsbuk profilu.

Ispod ove njegove objave nizali su se komentari podrške, utehe i lepih reči za pokojnog Mateja.

- Matej, neka ti je srećan rođendan među anđelima u večnom životu. Šaljem vam ljubav i puno snage, a Mateju mir u duši. Nije uteha, ali nismo ga zaboravili. Uvek je u našim srcima - samo su neke od poruka ispod objave Nenada Periša.

Mladi Splićanin je sa društvom iz Splita došao u Beograd na doček nove godine. Prijatelji su uoči dočeka, u noći između 30. i 31. decembra 2021, otišli u Beton halu, gde su bili u nekoliko kafića, a na kraju su otišli u klub "Gotik". On je u jednom trenutku otišao, izašao napolje u majici i počeo da trči beogradskim ulicama. Njegovo telo pronađeno je tek 18. maja 2022. oko devet časova ujutru na Adi Huji. 

Bonus video

MUP RS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike